vabilo na poroko (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

neanja duo -> vabilo na poroko (1.5.2008 9:28:49)

Oj!

Mene pa zanima,ali ste šli osebno povabiti na poroko?
In ,če ste ,ne vem,po nekaj dneh povabljence klicali za potrditev,da pridejo????

lp

nd

Erdbeere -> RE: vabilo na poroko (1.5.2008 9:34:09)

Sva vabila osebno pa itak vsak že ko prideš povabit ve a bo prišel al ne, ker razen če zboliš ti tega ne more nič preprečit, razen, če ti je brezveze it tja. Jest ko pridejo povabit že itak vem, da bom šla in to tud vsakemu povem ko pride. Nič nisva posebej klicarila.

neanja duo -> RE: vabilo na poroko (1.5.2008 11:25:34)

Men pa to deluje kao,saj vas ne bo,a ne?To se ne sprašuje?Jest bi že zastopla to,kot da bi bilo bolj,če nas ni! Itak pa vsak že takoj ve,ali gre ali ne i9n itak vsak sam javi.Da pa gresta onadva spraševat?Adijo pamet.

bodoča -> RE: vabilo na poroko (1.5.2008 15:54:58)

Midva sva imela v vabilu napisano do akterega datuma morajo javit, ali pridejo al ne. In so me lepo poklicali pa povedali ja oz. ne, ker nekateri ti ne povejo takoj, ko vabilo prineseš.

Drugač pa to, da nekdo pokliče in te vpraša, če prideš meni deluje čist ok in normalno, saj pa vendra mora vedet, zaradi hrane, števila stolov,...

Pri nas je pač navada, da se vedno še naknadno javi ali ja ali ne.

uršika*** -> RE: vabilo na poroko (1.5.2008 17:59:47)

Ja. Na vabilo napišeš do kdaj naj javijo.
Midva sva vsem osebno odnesla vabila in vsi so bili veseli in sva takoj zvedela, da pridejo. Edino eni so šli tisti termin na morje in so takoj povedali, da jih ne bo.
V primeru, da pa karkoli pride vmes te pa pokličejo.

uršika*** -> RE: vabilo na poroko (1.5.2008 18:03:12)

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Men pa to deluje kao,saj vas ne bo,a ne?To se ne sprašuje?Jest bi že zastopla to,kot da bi bilo bolj,če nas ni! Itak pa vsak že takoj ve,ali gre ali ne i9n itak vsak sam javi.Da pa gresta onadva spraševat?Adijo pamet.

Tisti, ki bodo radi prišli in bodo vabila veseli, se ti bodo že kmalu javili in se zahvalili - tisti pa ki bodo čakali do zadnjega trenutka pa tak boljše da jih ne bo.

Diana2 -> RE: vabilo na poroko (5.5.2008 6:48:09)

Midva sva jih nesla osebno.Še nekaj jih morava raznositi.Ob obiskih,ko sva jih nesla ni nihče potrdil,da pride.Ampak se ne sekiram,ker bomo itak imeli plošče...

NATAŠI -> RE: vabilo na poroko (5.5.2008 7:45:56)

midva jih bova nosila osebno, na vabilu sva pa pripisala št. na katero nama morajo javiti do konca meseca če bodo prišli

Caarmen -> RE: vabilo na poroko (12.5.2008 14:57:25)

Mi2 sva jih raznosila osebno en mesec pred poroko. Par dni pred poroko, pa  je tiste, ki niso sami povedal poklicala moja tašča.

SRCCEK -> RE: vabilo na poroko (14.5.2008 15:49:36)

Midva sva šla osebno vabit in v vabilih sva imela napisani najini telefonski številki na kateri naj potrdijo udeležbo - in tisti, ki niso prišli so me ene teden prej poklicali in to je blo to.
Ne zgleda da ti kličeš okrog in sprašuješ-ti si svoje nardila, ko si jih povabila in na njih je, da ti sporočijo, če jih ni!!!

JanaB -> RE: vabilo na poroko (15.5.2008 8:40:08)

Midva bova vabila poslala 3 mesece pred poroko v katerih jih bova prosila, da v enem mesecu sporočijo ali pridejo ali ne (je čas dopustov in ljudje se bodo morali organizirat). Kdor se ne bo javil ga bova naknadno poklicala. Vsak razumen človek bo to razumel.

Stran: [1]