Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odprte trgovine v lj - danes? 1.5.2008 21:06:20
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: kovač Upam , da rola wc papirja zdrži do polnoči, potem pa imam na zalogi šteko papirnatih robčkov in tudi papirnate prtičke in papirnate kuhinjske brisačke. Uf, zdaj bom pa lahko zaspala brez skrbi. Toel sem pa res hotla vedet.
|
|
RE: odprte trgovine v lj - danes? 1.5.2008 21:07:22
|
|
|
|
Markova
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Punce moje drage, naj vam povem, da danes nisem prestopila praga trgovine niti bencinske črpalke. Za zajtrk je bil mlečni riž, za kosilo sem naredila puranje dunajske zrezke s pire krompirjem in rdečo peso, sedaj si bom naredila juice iz sadja, ki ga imam na zalogi. Upam , da rola wc papirja zdrži do polnoči, potem pa imam na zalogi šteko papirnatih robčkov in tudi papirnate prtičke in papirnate kuhinjske brisačke. To tako, da sem se čez dan preživela. Uf, zdaj sem si pa oddahnila. Samo še to upam, da ti juice ne bo pospešil prebave do te mere, da boš porabila ves papir. Prosim, da nas do polnoči obvestiš, da je vse pod kontrolo. Sicer pa, če ti še papirnatih brisač zmanjka imaš sigurno še kuhinjske servete. No problem, jutri pa gasa v shoping.
|
|
|
|
RE: odprte trgovine v lj - danes? 2.5.2008 10:46:08
|
|
|
|
Raho
|
Kovač - upam da nisi pretirano sračkala. Ampak, daj mi povej nekaj, po pravici: A ne, da se ti v večini primerov zajeb****, a ne? Da vsa ta vprašanja niso mišljena resno in da se to tebi ne dogaja Sam rada malce kuriš, ne? Daj, reči, da imam prav
|
|
|
|
RE: odprte trgovine v lj - danes? 2.5.2008 11:03:06
|
|
|
|
kovač
|
Raho ! A misliš, da bi blo možno, da je vse to res. A ni kul, da se mal dogaja tle. Ko so nekatere jezne kot
|
|
|
|
RE: odprte trgovine v lj - danes? 2.5.2008 13:01:30
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Raho ! A misliš, da bi blo možno, da je vse to res. A ni kul, da se mal dogaja tle. Ko so nekatere jezne kot No tole sem pa se še jaz oddahnila .Sem skoozi upala,da pa le ne mora obstajati tako ....... oseba .Hvala kovač-eva
|
|
RE: odprte trgovine v lj - danes? 2.5.2008 13:46:37
|
|
|
|
LoCa
|
matr ej, ene maste komplekse tukaj. če kdo dela na za večino prost dan mu najbrž kr paše, da vsaj kdo pride. osebno sem najbolj crknjena po delovnem dnevu, ko nimam nič za delat (pa nsiem trgovka, ma mislim, da je povsod tako). ne pravim, da naj kr delajo, ampak to, da gre **** v trgovino pač za delavko nič bistvenega ne spremeni. pa tut neštekam, zdej pa mora človek planirat svoje zaloge, da mu jih za 1.maj ne zmanjka? đizs....ne, naj gre na šmarno, ker tam je pa ok, če delajo vsakič, ko gremo mi na izlet. aja, pa dnevnik najbrž tut vsi gledate, mogoče bi gapa nehali, da novinarji nebi imeli preveč dela jao. meni je 1.maj isto ku nedelja, pač nič ne dela. simbolično e še tu kot prost dan, realno je pa samo en fosil preteklosti. ****t ga. ve pa ko kure skočiste na eno žensko.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?