sterilizacija in položaj hranjenja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Titty -> sterilizacija in položaj hranjenja (13.2.2005 21:47:17)

Zanima me ali je res potrebno vsako krat pred in po uporabi žličk, flašk itd. vse sterilizirati in kako to sploh počnete? Jaz sem do sedaj vse normalno pomivala in splakovala v vreli vodi - je res potrebno še sterilizirati? Prosim opišite postopek,ker se mi ne sanja,kako se to dela.

In še nekaj: pri uvajanju prve goste hrane, v kakšnem položaju so vaši dojenčki (glede na to,da še ne morejo sedeti v stolčku): ali jih držite v naročju,ali jih date v voziček, v ležalnik???

Hvala in lep večer še naprej...




total -> sterilizacija in položaj hranjenja (13.2.2005 22:21:33)

Pozdravljena,flaške 1x na teden prekuham v vreli vodi,hranim ga pa v stolčku v bolj ležečem položaju in je navdušen ker je zelo rad pokonci.

Lp




čaki -> sterilizacija in položaj hranjenja (13.2.2005 23:02:02)

jaz iman Aventov stelizator pa ga vržem v mikro vsake 2-3 dni pa je. Jaz mojo malo (3M) hranim ko dodam flaško tako da leži na kavču al pa v ležalniku.




jagoda -> sterilizacija in položaj hranjenja (14.2.2005 7:47:40)

Nikoli nisem imela sterilizatorja. Pred prvo uporabo vse prekuham, nato pa prerem v pomivalnem stroju - stekleničke in pumpico za dojenje! Aja-žličk nikoli!

Mi smo ga dali kr v stolček za hranjenje in smo spustili naklon naslonjala.




LIALIA -> sterilizacija in položaj hranjenja (14.2.2005 8:22:10)

Jaz imam Aventov sterilizator za v mikrovalovko in steriliziram po vsaki uporabi. Hranim jo pa v Prima papi v najnižjem naklonu.




Bejba -> sterilizacija in položaj hranjenja (14.2.2005 10:33:39)

Jaz sem samo na začetku sterilizirala malo večkrat (beri npr. 1x na teden), sedaj samo pomijem pod vročo vodo ali dam v pomivalni stroj. Manj kompliciraš boljše je. Otrok pa se mora čimprej navaditi tudi na slabe strani tega sveta, da ne bo potem preveč občutljiv. To je moje mnenje.
Aja, ko pa kakšno stvar kupim na novo, jo prvič še vedno steriliziram, potem pa več ne.

LP; Bejba




Stran: [1]