Zvezdica -> RE: IVF/ICSI maj (22.5.2008 14:00:38)
|
Meni se je še en kamen odvalil od srca moj beta se je v 48ih urah podvojil, pa še mal čez - 1364 sem tko nestrpno čakala poštarja, ker so me tko mučile sanje. Pa špikalo me je ponoči spet na levi strani ful, da sem se že za kak IVM bala (že sanjala o tem) pol me je začelo pa še na desni. Zdaj si mislim, da sta moja jajčnika še zaradi nosečnosti ful povečana, pa najbrž še polna unih foliklov, ki niso bli za spunktirat in so zdaj malo zrastli. Imam pa zjutraj zdaj že dva dni en tak rjav mini izcedek, samo na papirju, ko si tist prometrium obrišem. Ma upam, da je ok. Beta že kaže tko! No vidiš :) Vse je ok. Jast grem juti, kako je že s tem Adrialabom? Delajo od osmih dalje, koliko časa pa čakaš izvid? Jajo, kolko pa to stane, pa kaj jim rečem, da sem prišla BetaHCG pregledat al kaj? Ma jast sem čist zmešana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Aja , Abra kar se izcedkov tiče, je moja G namignila, da se to rado vleče tam ene tri mesece, da ene to imajo, ene pa pač nimajo. In da ni hudega, razen če je sveža kri, ti pa tega NIMAŠ! In vse bo ok, ok?
|
|
|
|