dajamaja
|
Tejek, čestitke!!! Pija, zdej boš pa kmalu na vrsti, da greš v kurnik pogledat za jajčka . Se stavim, da je že gužva! WP si me kar malo zavedla z reševalcem... hvala bogu, da je šlo le za bolniško. Moj trebuh tudi ni za kazat okol. Bo treba mal gardeorobo preverit za službo, mam 14 dni stranke vsak dan . Upam, da jim ne zaspim. Rožica, kako lepe rezultate imaš. To bo veselje ob . Grethy, držim pesti in navijam, da se čimprej dogovoriš za poseg, opkrevaš in greš po pingvine!!! Ledenka, je povzročila pravi kulinarični vihar. Dobre ste, jaz kuham pa čist simpl. Za kakšen praznik se že potrudim s kakšno paco. Mijavček, ti uboga ženska ti! Sem ti hotela napisat, kako je Sayuri infuzija čudežno pomagala, pa berem, da ni bilo dolgoročnega efekta! Abra, tud kavčiranje je šport. Po številu zastopnic tle gor, se bo lahk uvrstil še med olimpijske sporte. Mene pobira čez dan, zvečer, ...gdaj češ. Me je kar strah službe, ko bom morala biti stalno aktivna, men se bo pa sam zehal. Mišmiš, za golaž sem se hecala, ker paše na prvi maj. Naš je brikete. Včasih mu skuham kosti in jih poje z juho. Naše hrane ne dobi, prav zaradi začimb. Rad pa ima surovo sadje in zelenjavo. Pika, odženi slabe misli!! Kajsica, kaj si že nazaj!? Si imela sonček? Saj naše mame si zaslužijo mal pozornosti in presenečenj. Jaz tudi mojo rada presenetim. Pa očeta tudi. Jst sem OK. Precej zaspana, sicer pa OK. Pa tile fraj dnevi mal prehitor minevajo, se ti ne zdi!? Sonček, te hecajo mal, ne? Počas se pa tudi daleč pride, veš! Zvezdica, čakamo poročilo. Sayuri, tebe pa zdej hemoglobin daje!? Kaj pa kakšne blažje variante od teh tablet ni? Zdržite vi 3je. Pozdrav tudi našim nosečkam Konini, Glorii, Sulfiniji, Ribica, ... ma kdo bi vas lahko vse naštel. POzdrav tudi ostalim! Jaz bom bolj redko tle gor, nam je PC crknil in sem zdaj odvisna od sinove milosti Pa veste kako so igrice zanimive. Mislim pa na vas!
|