Abra -> RE: IVF/ICSI maj (12.5.2008 21:03:15)
|
Čer! Jaz raje kar ne pišem, ker se mi zdi, da bi vse samo zamorila, se trudim sprijaznit, da je spet vsega konec. Po eni strani bolje tko, kot da čez en teden vidim minus. Zvezdica, če so tvoje otroke zamrznili, so jih 5. dan, po tistem pa se mi zdi, da traja kak teden. Vsekakor se mi zdi, da so punce pisale, da so pred dnevom testa dobile. Jaz sem imela et vedno 5. dan in sva takrat tudi podpisala, da se strinjava z zamrznitvijo, zato ni blo nobene pošte. Daisy, prej sem mogoče malo čudno napisala, tudi meni se ne sanja, od česa je odvisna slaba delitev. Reš to komentira, kot slabe ž. celice. To mi je zdaj rekel, ker je blo tolk odpadka ... Čedo ni pa nič. Po eni strani bi se prav rada z njim dobila, da mi kaj več pove. A misliš, da je možno? Se kar tam naslikat kak dan ok. 12. ure? Tisto, kar sem WP napisala sem boj v smislu oploditve, če pride do blastociste, je pol ves faktor pri nas, ker je spermij že opravil delo. Razen, če je kaka kromosomska napaka. Moram reči, da se s tem nisem nič ukvarjala, ker do zdaj ni blo teh problemov. Tudi v moji knjigi se v to ne spušča na ta način. Govori pa o tem, kako je lahko vsak postopek težji, telo lahko vedno slabše reagira na stimulacijo, ker je protiteles z vsakim postopkom več ... se pa na to vseeno ni dobro preveč obešat, saj najbrž nimamo kar vse tega. Čeprav mene zelo mika, da bi se šla testirat. Ne vem več, kaj bi še lahko probala. Bom še počakala, da bo postopka konec s takim ali drugačnim rezultatom, pa bom pol delala plane ... ti bom en povzetek poslala na z.s. Dajamaja dej mi reč, da ti lahko že čestitam! Samo to mi lahko še danes dan polepša! Pika, kako je s tvojim izcedkom, se je nehal?? Držim pesti! Pija in vi3? Še vedno cele popoldneve in večer pohajate? Upam, da tudi pri tebi dobro kaže. Pa ostale sotrepetalke? Mismis, držim pesi, da bo ta postopek tisti pravi. Zdaj si tuki že tolko oddelala, da se ti more nekje obrestovat. Sayuri je tudi zanosila ko je tko, kot ti, pridno urejala seznam.
|
|
|
|