|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
12.5.2008 14:20:28   
gigi1
Vse trepetalke, ki imate test 19.5. Punce ne ga s.r.a.t! Pridno grejte in brez slabih misli! Nič čudnih izcedkov! Pa same ++++++, da vidim 19.5. To bo najlepše darilo za Grethy za RD.
Tkole se zmenmo! Js ne bom testa delala pred 14im, ve pa ne pred 19im. Deal?!!

Ledenka ja je bil postopek in pol. Upam, da so znaki tapravi in niso samo psihičnega in utrogestanskega (Uf, kakšna beseda) izvora.  Sem povedala, da so mi vmes pred Menopourjem cisto punktirali? Upam, da sem že v 1.postopku doživela vse kar mi je bilo namenjeno in bo zdej en velik plusek.

Zorica user posted image . Upam, da bo to hitro mimo. Sama sem pristaš naravnih lecnij. Probaj zjutraj 2 actimela in eno banano zmiksat. Banana imam veliko seratonina (hormon sreče).  Men pomaga, če me popadejo slabe misli ali strah.

Punce za kalkulator nosečnosti me zanima ali me vpišemo pod dan ovulacije dan punkcije ali ET?

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.5.2008 14:22:39   
gigi1
Grethy js sm tud za pravljico!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
12.5.2008 14:35:35   
Grethy
Ozonček ojlaaaaaaaaaaaaa ... vidim teeeeeeeeee ...user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
12.5.2008 14:35:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Punce za kalkulator nosečnosti me zanima ali me vpišemo pod dan ovulacije dan punkcije ali ET?

dan punkcije user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
12.5.2008 14:37:11   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ti ledenka draga si kot mali leksikonček tu gor, pa te bom tut ponucala za pravljico o nastanku malih človečkov ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.5.2008 14:38:35   
Ozone
He, he, tudi jaz tebeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image .

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 681
12.5.2008 14:40:17   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ti ledenka draga si kot mali leksikonček tu gor, pa te bom tut ponucala za pravljico o nastanku malih človečkov ...

skor vse, kar vem, vem od tule user posted image  sem pa že po naravi radovedna in rada brskam po netu user posted image  

k pravljicam pa rada kaj dodam user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.5.2008 14:46:02   
Ozone
Grethy, kako si kaj? Sem videla, da so ti odstranili polip. Bravo. Ko se nekaj premika, je že precej bolje, a ne?
V zadnjem času sicer nisem veliko na ringaraji, čeprav se mi kar nekaj dogaja. Torej, ostajamo v gibanju. Tvojo zgodbo (pravljico) pa le sledim.

Vsem ostalim puncam, ki so trepetalke, drogerašice ali že nosečke pa držim pesti. MOČNO, MOČNO.

WP, če si že v tem fohu, pa le pravilno usmeri tvoje pikice na pravo mesto, da se ne bodo tudi naslednjič zgubile, he he. Bodi pridna.

lp

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.5.2008 14:46:39   
gigi1
Ledenka hvala. Sem mislila, da je to, sam...., kar čudno se mi zdi, da naj bi bila v 5. tednu (če sem seveda) nosečnosti. piše, da se zdej bruhanje začne. Upam, da spadam v tisto skupino, ki se dobro počuti :))).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.5.2008 14:57:59   
oktavija
A se lahko tudi jaz kako vključim v pravlico...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.5.2008 14:58:17   
ledenka
gigi, tako pride ven user posted image  ker se pač nosečnost računa od ZM naprej (ker je to edini točen datum, ki ga pri naravni zanositvi imaš).

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 686
12.5.2008 15:01:11   
oktavija
ledenka kdaj dobiš 4 zvezdive za klepetanje...user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
12.5.2008 15:03:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

ledenka kdaj dobiš 4 zvezdive za klepetanje...user posted image

pri 1000 sporočilih user posted image  še malo, Oktavija, še malo user posted image  a si kaj živčna pred pregledom?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.5.2008 15:05:19   
oktavija
Joj a veš da sem... malo me skrbi ker nisem še dovolj shujšala... če se mi je pa vse ustavilo... pa po vsem kar pojem mi je slabo... izgleda da sem si trebušček pokvarilauser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.5.2008 15:08:19   
ledenka
oktavija, za MB ti ni treba bit živčna user posted image  tam težijo samo, če imaš RES velik preveč. kar pa mislim, da nimaš.

pa na ZS od prejšnjega tedna mi nisi odgovorila user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.5.2008 15:08:58   
oktavija
Grethy - a si me našla na klepetalnici...user posted image user posted image user posted image

Ozone - kako si kaj, že dolgo te nisem videlauser posted image

Ledenka kaj bi me brez tebe, veš kako je bilo prazno, ko te ni bilo...user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 691
12.5.2008 15:13:35   
Grethy

A se lahko tudi jaz kako vključim v pravlico...user posted image user posted image user posted image user posted image

itak da lahko ...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 692
12.5.2008 15:16:27   
oktavija
pa na ZS od prejšnjega tedna mi nisi odgovorila

no zdaj imaš odgovor!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 693
12.5.2008 15:17:10   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

itak da lahko ...

ODLIČNO!user posted image user posted image user posted image user posted image  HVALA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 694
12.5.2008 15:25:59   
Ozone
Oktavija, kdaj si v MB? Jaz sem bila sedaj 9.5. Sem imela diagnostično histero. Brez nič injekcij ali nerkoze, pa je bilo čist ok. Nič bolelo, samo po koncu malo krčev, kot pri M. So pa vsi res fuulllllllllllllll prijazni. Je Reljič, kar skakal gor in dol in na koncu me zapisal za postopek.

Nič bat, so res prijazni. Držim pestke.

lp

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 695
12.5.2008 15:36:24   
oktavija
Ozon hvala za spodbudo... sej veš da je prvič vedno trema pri vsaki stvari...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 696
12.5.2008 15:38:25   
oktavija
Jaz vas za danes lepo pozdravljam in vam želim lep dan!!!user posted image user posted image  Rada vas imam!!!user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 697
12.5.2008 15:46:11   
Grethy
Tudi tebi en lep pozdrav pa srečno vožnjo domov ... jaz grem pa ležat, ker mam spet krče in malo krvavim ... dost zaj***ije ... počivat ...

se pod večer še kaj beremo ...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 698
12.5.2008 15:55:46   
gigi1
Oktavija si še tu? dej še kej napiš preden greš.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 699
12.5.2008 17:22:26   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 12.05
mami26 - UZ

Sreda, 14.05
mami26 - punkcija

Četrtek, 15.05
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 12.05.
   pinki2  - UZ

Četrtek, 15.05.
 Tejek - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dajamaja greje  user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Gigi1 greje   user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Pika74 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pija76 greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Rozica29 greje   user posted image - TEST 19.05.2008
Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline, ET 05.05.)
  • Pija76 (špikarka, ET 04.05.)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. nizki štart špike)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič, ET 03.05.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, ET 04.05.)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO, ET 30.04.)
  • Abra ( dr. Reš, ET 05.05.)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Gigi1 (ET 28.04.)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image  
user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kdaj je vaš dojenček prvič zbolel?
Itkica

pred 6. mesecem (37%)

med 6. in 9. mesecem (21%)

med 9. in 12. mesecem (17%)

po 12. mesecu (24%)

Število vseh glasov: 198

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!