Abra -> RE: IVF/ICSI maj (10.5.2008 6:55:11)
|
Dobro jutro! Prva tuki gor, pa še špikam se ne in to na soboto, kar je blo včasih zame čista znanstvena fantastika [sm=smiley36.gif] Taka sem jaz v tem postopku. Skoraj ne spim, pa delam ful, do 10.h zvečer, pa še kar ne morem spat ... WB[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] prav hudo mi je. Kot si ti že punce napisale, ko se začnejo priprave na nov postopek je precej lažje. Čisto vse smo si želele, da prvič rata, pa je žal zelo malo srečnic. Držim pesti, da bo naslednjič tisto pravo! Pika jaz močno držim pesti, da je bla včeraj tisto vgnezditvena krvavitev. Tolko časa si že tuki, da veš, da je puncam z vsemi možnimi izcedki in krvavitvami tudi ratalo. Ko sem jaz imela et z zamrznjenčki je _rebeci_ tko ratalo in to z dvojčki! Še dva meseca, pa bo rodila. Izcedki in krvavitve so se ji začeli že ful zgodaj. Dobro vem, kako se počutiš in se prav bojim, da bom jaz tudi vsak čas začela panicirat ... v prejšnjem postopku sem imela vgnezditeveno krvavitev ta čas, zdaj se pa sekiram, ker je ni ... nikoli nam ni prav, to je živčna vojna, moramo pa zmagat! Jaz močno navijam za vse nas, preveč hudega sem nam je že zgodilo, da nam zdaj pa že more sonček posijat! Vsaj vreme nam tokrat pomaga. Meni pa razpoloženje tudi niha, precej več je sicer slabih misli ... sem bla te dni blazno zaposlena, da sem mislila, kako bom fino pozabla, pa mi vseeno ni dalo miru. Skoz iščem znake, ki jih ni ... čisto vsakič je drugače. Razpoloženje je precej podobno prejšnjemu, sem pa zadnjič samo spala, zdaj pa ne. V postli skor ne morem spat, da tistih par ur v glavnem kar na kavču prespim. Danes sem sanjala o utripu, je bil na televiziji [sm=smiley36.gif] in pol jaz to lepo Rešu povem, da sem doma že vidla utrip, on mi pa reče, "ja to ni nč!" Drugi je bil pa v fazi najbolj zrele blastoiste, tik pred tem, da se prime [sm=smiley36.gif] še tko je fino spodaj pisalo [sm=smiley36.gif] tko, kot pri Terminatorju, ko so se mu vsi podatki izpisovali [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] kako upam, da te sanje kaj lepega pomenijo [sm=smiley1.gif] Jaz danes spet čakam poštarja, da mi prinese novo navigacijo, pred kratkim so nam jo iz avta ukradli, zdej bo pa za štorkljo čisto nova in boljša. Če pa zdaj ne najde, pa tut ne vem, kaj ji še dat [sm=smiley36.gif] Drage moje sotrepetalke, jaz tko navijam, da nam rata [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lepo se imejte danes. Uživajte v sončku. BTW, a gre katera na pohod? Sonček, uspešen et!
|
|
|
|