|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
7.5.2008 14:50:59   
sonček33
Veste kaj je pa mene začel skrbet? jaz sem imela skoz M tko na 28-30 dni. Aprilska je prišla na 32. dan. No, zadj imam transfer 10.5. in me že skrbi, da ne bi slučajno M prišla že prej?????  To bi bil 27. dan ciklusa. Madonca res nikol ni konc skrbi. Groza. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.5.2008 16:28:15   
Zvezdica
Sonček ne bo prišla, ne se skirat, ok?
Če jo kličeš potem pride, če pa ne, pa ne pride!
Pozabi na to in razmišljaj kako boš kmalu dobila user posted image user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.5.2008 16:44:31   
Pija76
Ojla punce,

kako ste na ta lepi dan?
Vidim da bo 19 dan D za veliko punc user posted image

Mi3 smo OK, Rožica tudi jaz imam že od včeraj tak občutek kot da bom M dobila.

Sonček itak da ne bo prišla!

Vsem lep pozdravček, grem kuhat kosilo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.5.2008 18:39:54   
kajsica
Ma ste čveke čvekaste!!!user posted image  En dan me ni tu, pa mam prvo pol ure dela da preberem!!!

WP, včeraj sem se malo potepala, sem bila doma, mal pri sekicah, malo pri mamici, pa pri eni kolegici, ki je tolk luštno okrogla, pa njen trebušček na vsake toliko dobi prav čudne oblike, vidi se rokica, pa nogica. No potem pa sem bila na poti nazaj še pri eni kolegici, ki ima 7 mesecev starega sina in spet noseča (no ta kolegica je naravno zanosila en mesec pred postopkom, sedaj pa je ta drugi kar ratal in jo presenetil, prej pa par let nič). Mali pa je tak cort, vseh se boji, ko pa mene zagleda pa roke k meni in je to cartanje in lubčkanje.....ji noče spat, pa sem ji rekla, daj da jaz poskusim, ej sem ga položila v posteljo in ga malo po hrbtu božala, pa ni bilo 2 minuti in je mali spal. Kolegica ni mogla verjet, je rekla, če ga lahko kdaj k meni prinese user posted image , ja seveda bom lepotca čuvala, ni panike.

Punca drži se, res samo še malo pa pade test in en velik +!!!! Če se ti da, me pokliči jutri pa se pripeljem do tebe, da kakšno rečeva!!!!

Abra, kako kaj? Čuvaš, držim pesti!!!

Dajamaja, ti tudi, kako si kaj? Čuvaj se!!!

Arneja, veš kako je pri meni, ko ne greš v akcijo, v večini samo prebiraš poste in to je to. Ti pa že kar v akcijo, kdaj začneš? Ja pa to ne moreš verjet, da smo spet na kupuuser posted image user posted image user posted image , ko se eni kaj sfiži se drugi tudi, no sedaj pa smo rekle da je dovolj tega, a ne??? Sem zadnjič vidla štorkljo (se mi je moj ful smejal, hvala bogu da sva bila sama), sem začela proti njej govorit, pa naslov sem ji povedla kam naj pride user posted image . Upam da bo našla, če ma pravi GPS bo prišla, pa vam jo pošljem naprej!!!

Ja Marjetica, kje se pa ti nahajaš? Saj vem da si med prazniki bila športno aktivna, mi je ptičica povedala cca 250 km od nas. Sumiš kdo in kje?! Ej škoda da te ni bilo dol, je bilo kar pestro, veliko smeha in .......saj poznaš ta zgornje sosede!!!

Mišmiš, evo pa se bo tvoja napoved uresničila, bomo skupaj molile k Bogu in prosile za naše pikice in čekirale hlačkeuser posted image . Kdaj začneš? Ti boš na pikicah, jaz pa na UZ!!!! No vsaj nekaj mi bo prihranjeno tokrat!

Sayuri, Konina, Gloria in ostale naše nosečke, kako ste kaj? Dajte povedak koko se počutite sedaj ko že verjetno čutite brce. Srečnice, ampak še malo pa bomo za vami!!!!!

Ostalim, ki jih nisem omenila se opravičujem, ampak punce, dobro voljo in pogum in gremo zmagam na proti. Držim pesti za vsako posameznico!!!

Lep dan še naprej!!!!

< Sporočilo je popravil kajsica -- 7.5.2008 18:40:30 >

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.5.2008 19:52:18   
stijan
Da se še jaz malo javim,v ponedeljek je bila punkcija,danes 7.5. pa transfer ,vstavli so en zarodek tako da zdaj čakam kaj bo.Test imam 21.5. do takrat pa malo nervoze. Sulfinija user posted image ,vsem ostalim pa upam ,da uspe in da zagledamo user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.5.2008 19:56:39   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 07.05.
Darja* - UZ

Sobota, 10.05.
Sonček33 - ET
Titi3 - UZ

Četrtek, 15.05
Rubin - UZ
Julija30 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 12.05.
   pinki2  - UZ

Četrtek, 15.05.
 Tejek - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Womanpolice greje  user posted image user posted image - TEST 12.05.2008
Dajamaja greje  user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Pika74 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pija76 greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Rozica29 greje   user posted image - TEST 19.05.2008
Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Pija76 (špikarka)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ,)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Abra ( dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goya (30 let) user posted image
user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image , Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.5.2008 19:59:56   
mismis
Stijan, čestitke za tvojo pikico. Dobro jo čuvaj user posted image

Tejka in Gloria, kako sta opravili danes na UZ?  Tejka, ali je eden ali sta dva user posted image user posted image

Darja* kako pa napredujejo tvoji folikelčki?

Kajsica, mogoče bova pa res skupaj user posted image

Womanpolice, vsak dan si bližje zmagi. Danes je že 10. dan kajne user posted image

Vso srečo tudi ostalim trepetalkam:
Womanpolice greje  - TEST 12.05.2008
Dajamaja greje   - TEST 14.05.2008
Pika74 greje    - TEST 19.05.2008
Pija76 greje  - TEST 19.05.2008
Rozica29 greje    - TEST 19.05.2008
Zvezdica greje    - TEST 19.05.2008
Abra greje   - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje    - TEST 19.05.2008
Stijan greje     - TEST 21.05.2008

vas je pa res veliko user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.5.2008 21:41:31   
Goldy
Hvala, Grethy. Mismis, tebi tudi hvala, žal pri moji mami ne kaže na neko izboljšanje se moramo s tem sprijaznit. Pri nama bo očitno jesenski rok prišel v poštev. Aja, to sem pa pozabila povedat, da ima moj občutek, da bo zdaj kar tako, naravno ratalo. Kakorkoli, naravno, umetno, ta mesec ali pa čez tri, samo da bo. user posted image

Lep večer!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.5.2008 22:42:37   
gloria
Punce hvala za tako lepe želje....res ste zlate...no danes je še moj gin.nardil uz in morfologijo in je vse bp....vsi organčki so prisotni.....vprašal me je če bo fantek ali punčka,pa sem mu rekla da baje da bo fantek,pa se je nasmejal in povedal da se res nekaj kaže da bo fantekuser posted image ....naslednji pregled mam 10.6.z materinsko pa začnem 5.6.
Sulfinija tako mi je žal za te da sploh ne vem kaj naj napišemuser posted image user posted image user posted image
Pinki 2 jaz sen imela 8 ali 9 dan po et rjav izcedek in še v 12 tednu...tak da po moje ni nič hudega dok se ne pokaže sveža kri
Abra na AC nisem izvedla za spol ker mi to baje ne pripada(ker je bil sam odvzem za toxo)sem pa včeraj šla sama iskat izvide in gor nič ne piše
Kajsica moje počutje je zdaj v nebesih....včeraj pa danes sem čutla bolj konkretne brcike in je občutek neverjeten...res vsaki od vas to želim...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.5.2008 22:52:48   
jadrnica
  Sulfinjija -  joj tole me je pa čist presenetilo, sem res upala, da rata, ampak glavo pokonci, si pa zanosila in videla plusek  ene še do tega ne pridemo  Abra – ja ja, iščem kruglo. Grem na stare forume za november pogledat, ker sem link zgubila.user posted image user posted image
Aspirin sem pa jaz enkrat jedla, enkrat ne, tako da se vse proba, kot pravi Reško. Se mi zdi, da je bil kar malo razočaran, ker mu nisem prinesla vesele novice. Sedaj ne vem, ali počakava 3 ali 4 mesece, no pa saj čez 3 potem padeva na avgust , ko reško ne dela, septembra bo pa čist ok.
samo nekaj drugega me bega. Resno razmišljam, da bi malo presedlala na kliniko v LJ, sam tam pa niso tolk flexibilni z urnikom kot Reško, pol bi pa mogla res v sluzbi povedat? Kar seveda ne bi, do sedaj nisem. Ne vem, pa če grem na kliniko, bi mogla iti že sedaj v akcijo, da pridem na vrsto pa to????Nisem se - nisva se še odločla. Sva vse (dete preko ICSI-IJA) dala na stranski tir ......pa da probamo še malo brez igek in epruvet....user posted image user posted image   samo meni se zdi, da pa stres tud neki slabo dela, saj veste kaj mislim, moja sluzba je tako neobvladljiva in predvsem dolga (10-14 ur/dan) kar pomojem tud vpliva na vse skup...mogoč ebi jo mogla pa zamenjat, pa se mi sedaj mal ne da....   Gloria- cestitke za fantka Goldy – ja jaz tudi upam, da karrata, akkorkoli , smo da bo zdravo dete.   Ostalim pa lep pozdrav, sm čist preč od te sluzbe, cele dneve sem tam, pa ni ne konca in kraja, ker imam toliko za narest, cela sluzba kar dela in dela, seveda brez plačanih nadur, da ne bo pomote

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 385
8.5.2008 9:37:06   
GITA14
GLORIA
kako lepe novice, fantek bo superuser posted image , čestitam

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 386
8.5.2008 9:47:37   
sonček33
GITA olja, kako si ti?

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 387
8.5.2008 10:13:21   
womanpolice

Mismis... ja, danes je 11. dan in sedaj se še z večjim strahom prebudim in prebrodim dan, ker tiste, ki so dobile user posted image , je bilo ravno tu okoli (10. ali 11. dan)... Je mal nervoze, ampak še vseeno nism vrgla puške v koruzo. Vsak dan prosim Boga, da user posted image user posted image   pusti pri meni ali vsaj eno od njiju.... Moj me tud vsak dan vzpodbuja, user posted image user posted image lubčka po trebuhu, jst se še pa vedno pogovarjam z njima. Res si želim, da bi nama ratal. Že moja želja je velika, od mojega pa sploh (ker ve, da je pr njem težava) in si že pri teh letih (38) resnično želi otroka... Jst pa prav tako (27).... Nedelja se bliža... Mislm, da me bo kr strah nardit test... oz. bolj strah bo me pogledat rezultat. Vem, da nimam kaj več naredit... Če se je primlo, se je do zdaj že itak, ampak jst še kr počivam in to bom počela do testa, ker si res ne želim očitat, da bi sama bila kriva....

Trepetalke... cel kup nas je... To bo veliko user posted image .... user posted image   Jst želim vsaki izmed vas posebej, da bo test pozitiven, in da bi nosečnost potekala brez zapletov ter da čez devet mesecev povijete svoje štručke... VSO SREČO PUNCE.... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 388
8.5.2008 10:44:12   
mismis
Womanpolice, jest te mam na sumu, jest te mam na sumuuser posted image

Ti mi pa v nedeljo povej če mam prav

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 389
8.5.2008 10:57:06   
Amelia
Hej punce! Jaz sem vaša bivša soborka na tej temi, lansko leto mi je decembra uspelo zanositi v drugem ICSI pri Rešu, 24.8. pa pričakujeva najino prvo punčko, ki že veselo brca cele dneve.

Čestitke Goyi user posted image , se je spomnim, njej je uspelo zanositi takrat ko meni v prvem postopku ni uspelo. Kakšna sreča mora to biti, dva zdrava dojenčka!

Arneja posebne pozdravčke tebi, se me še spomniš, sva lansko leto skupaj trepetali, stiskam pesti, da vama bo tokrat uspelo, mora vama uspeti!!!!

Vsem, ki jih poznam in ne poznam želim, da čim prej pridete do tako željenega pluska in kasneje do zdravega otročička. Nikar ne obupat, vem kako vam je, tudi jaz sem jokala in trepetala dve leti, pa nama je na koncu uspelo!!! Mislim na vas.....še 3 user posted image user posted image user posted image  za srečo!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 390
8.5.2008 11:06:54   
sonček33
amelia - lepo te je spet brat in vesela sem zate

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 391
8.5.2008 11:17:39   
lars09
Punce še eno vprašanje imam za vas...

Po kolkem času se ti telo sčisti vseh teh hormonov po postopku? Zdaj moram dat kri v mb-ju pa ne vem kolko bo vse skupaj realno?...( prvo M sem dobila zaradi neuspešnega postopka, pri drugi pa bi morala že dat kri...)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 392
8.5.2008 11:54:07   
mala81
lars09 tudi jaz sem v MB. Jaz sem po prvem neuspelem postopku morala počakat 3 cikluse, da bi se naj telo sčistilo in nato sem poklicala za zamrznjenčke, saj sem imela še 3 v igri. Nisem pa rabla dat nobene krvi tako kot pišeš ti.

No punce tudi zame se jutri prične dan špikanja.

PA PA

(odgovor članu lars09)
Neposredna povezava do sporočila: 393
8.5.2008 12:02:10   
Zvezdica
Kok je pa lepo če je sonček a ne?
Počutim se super, le malo bolj okrogla sem, je možno zarad hormonov? user posted image

Wp. brez panike, je rekel švejk user posted image . . Kot pravi mišmiš  te ima na sumu, jest sem pa skor prepričanauser posted image user posted image user posted image .

Amelia - kok lepo user posted image user posted image user posted image . Kako bi rada delila te nosečniške dneve z vami punce. In hvala za lepe želje.

Lars, ne vem, sem v prvem postopku ampak sej ti je že mala odg.

Grem nazaj na sonce, gret svoja dva user posted image user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.5.2008 12:13:06   
lars09
Problem je, da sem jaz bla prejšnji postopek samoplačniško pri dr. Steinerju in ker ni uspelo zdaj čakam na postopek v mb-ju..., vendar mi je dr. dal napotnico, da dam kri...pa se bojim, da krvna slika ne bo taka kot bi naj bila, če jaz ne bi bila v postopku...

joj, kak sem zabluzla, upam, da razumete...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 395
8.5.2008 12:29:09   
mateja_goljev
ojla!
Punce se javljam po nekaj času. Danes sem klicala in nimam zamrzjenčkov tko da grem na novo v postopek. Dobila sem evidenčno številko in poklicat moram avgusta.

tko da... veselo na delo.

moram vprašat kaj je narobe, da ni nobenega zamrzjenčka kljub temu da sm pridelala 11 jajčec.
pa naj bi bilo z obema vse ok.

mateja

(odgovor članu lars09)
Neposredna povezava do sporočila: 396
8.5.2008 12:30:53   
sapi
Sedaj pa še uradno 26.5. grem do s Blanke po navodila in špikice, 27.5. pa postanem drogerašica ...
mismis sedaj še tebe počakam in greva skupaj v nove boje ...
WP veš, da bo sploh ni kaj za razmišljati ... se že sedaj tako lepo s tvojima pikicama pogovarjaš, da jima na misel ne pride, da bi kam odšli ...
pikovit kako je bilo na genetiki ...
abra  res je sedaj sem majčica ... kako pa se počutite vi trije ...

Za vse trepetalke držim pesti

sapi

(odgovor članu lars09)
Neposredna povezava do sporočila: 397
8.5.2008 12:32:51   
gigi1
Ciao punce
Prvič na forumu (kateremkoli), zato oprostite napakamuser posted image
Berem vas že 3 dni.
Prvič sem v postopku (se ena trepetalka). ET sem imela 28.4. in veselo čakam na test (14.5).
Špikat sem se začela (davnega 14. marca) in mislila le, kako bom prišla do punkcije in ET. Zdej vidim, da je tole še huje. Ponoči se mi kar sanja, da je prišla user posted image  in kakšno noč tudi po 5x hodim čekirat. Čez dan pa zaradi izcedka po utrogestanu raje sploh ne omenjam.
Vsem trepetalkam in vsem, ki ste v postopku - vem kako se počutite. Držim pestke za vse.

PS kako dodate slikce pod nazivom?

(odgovor članu lars09)
Neposredna povezava do sporočila: 398
8.5.2008 13:38:50   
Zvezdica
Mateja ... super, da greš v nove zmage. Držim pesti.

Sapi, user posted image user posted image user posted image . Pa 26. ravno začnem delat user posted image .

Gigi dobrodošla. Jast imam testek 19/5, pa vsakič ko prometrium ven teče, jast že laufam gledat kaj se dogajauser posted image .

Držim pesti da bo +.

Misliš trakec? Sej slikico neko že imaš?

Za vse, ki ste pri Rešu, koliko časa po zamrznitvi ste dobile pošto?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.5.2008 13:40:47 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.5.2008 13:40:50   
womanpolice
Mismis in Zvezdica... kaj bi dala, da bi vajini sumi se uresničili... Po mojem bi kr umrla od sreče... (tko kot ona v Cvetje v jeseni user posted image )... Morm priznat, da me že kr zelo mika za test. Bolj se bliža h dan "D" bolj me mika test... Sm rekla dans mojmu, da kaj če bi dans en test nardila, pa v nedeljo še enga. Pa mi pravi, da rajši ne (da npr. lahk dans pokaže -, pa bi bila zelo slabe volje, da v nedeljo pa lahk pokaže +) ... Mislm, da ga bom kr ubogala in čakala do nedelje. Saj je še "samo" tri dni...
Drgač pa iz vajinih ust v Božja ušesa...

Sapi... hvala za lepe želje...

Kajšica... imaš ZS

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.