Abra -> RE: IVF/ICSI maj (29.5.2008 12:16:28)
|
Dajamaja, tko nekako je bil un štos ja [sm=smiley36.gif] s tem, da v prvi začneš tiste cunje tut takoj nosit, v vseh naslednjih pa šele enkrat na sredi [sm=smiley36.gif] Za morje mam pa jaz rešitev [sm=smiley36.gif] bolj samotne kraje, pa se lahko samo na meni učke pase [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Gigi jaz sem glih tistih par let mlajša, da hipi ni bil več "in" se pa dobro spomnim, kaj vse se je dalo za 100.000 lir kupit [sm=smiley36.gif] jaz sem imela bolj redko tolko s sabo. Res, da sem kao šopingirala vsako soboto [sm=smiley36.gif] Ti si pa kar dobro oglej teren, tiste tri obešalnike bom pol že pogledala [sm=smiley36.gif] Očitno sva si z Mišmiš tuki kar podobni, ani že včeri neki spraševala, če ji kdo ogleda teren? [sm=smiley36.gif] Hedi vidiš, vaja dela mojstra. [sm=smiley1.gif] jaz se tokrat v času stimulacije tudi nisem nč zredila, niti čutla nisem ne vem kok. Sem se pa zato zdej [sm=smiley13.gif] sej ni čudno, sem že pol toblerona skor pojedla danes. Dajamaja, ti si kar pirček prvošč. Saj res, imaš dopust, kajne? zato si danes tolko tuki [sm=smiley1.gif] si prebrala moj z.s. Želiš še prvi del [sm=smiley36.gif] Mišmiš, ena ti pa v zelje leze, kako si je upala novo temo odpret [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ti kar drugo odpri, si edina pooblaščena [sm=smiley36.gif] Zdej pa naša Zvezdica svoji pikici na uz gleda [sm=smiley1.gif] pridi nam hitro sporočit, da je kugla prav povedala.
|
|
|
|