Abra -> RE: IVF/ICSI maj (28.5.2008 15:40:47)
|
Arneja, jaz nisem nikoli imela hatchinga, je blo vedno preveč zarodkov [sm=smiley36.gif] sicer pa s tem očitno nimam več težav. So pa imele prve šolske blastociste iz prvega postopka, dalje že vejo, kako se prijet. Zdej je treba samo še ras. Lučka se pa danes gnezdi [sm=bravo.gif] Sayuri sem ti že zadnjič napisala, pa najbrž nisi več vidla [sm=smiley1.gif] vmes pa itak tolk naklofamo, da še same ne sledimo. Še nisem imela prvega uz, da sem kar malo na trnih. Pol se v bolnici lepo cartate? Držim pesti, da ti bo hitro minilo in boš čimprej kmalu doma. Arneja, zakaj pa ne bi imela novoletne trenerke [sm=smiley36.gif] pojma nimam, kako Rešev sin zgleda, baje da imata s Čedotom isto frizuro [sm=smiley36.gif] Čedo je višji.. tko pravi Karmen Gigi, ve, da je drgač, sem pa prepričana, da je na uz pri IVF postopkih ziher drgač, kot na urgenci. Je res ne priporočam, mora bit res frka. Žal, tudi v ivf je lahko IMN. Zelo majhen procent, a je Pijo zadnjič to doletelo [sm=smiley13.gif] Zvezdica, tak izcedek sem jaz imela še pred testom! Sem mislila, da ful krvaviš. Boš vidla, da je ok! Bom kar poslala, preden vse preberm, ko vidim, da je Sayuri še gor [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|