Abra -> RE: IVF/ICSI maj (6.5.2008 20:20:19)
|
Danes sem že spet bolj pozitivna [sm=smiley36.gif] očitno je blo včeraj vreme krivo [sm=smiley36.gif] Jadrnica, le poišči kuglo prosim, jaz jo bom spet veselo drgnila, ko boš ti naslednjič v postopku. Sem te pozabila vprašat, si v katerem jemala aspirin? Jaz sem v prejšnjem postopku kar Reša vprašala, če lahko, ker mi on ni predpisal. Naslednjič ga daj tudi ti, mogoče pa ti samo to manjka. Ne vem, al sem ti včeraj sploh kaj napisala, žal mi je, da ti ni uspelo [sm=smiley31.gif] Arneja, tvoja psiha je že čist v postopku, še malo, pa jo boš ujela [sm=bravo.gif] Rožica, jaz pa kašljam in tudi razmišljam vse mogoče [sm=smiley36.gif] pikici sta pa tko majhni in lahki, da ju napenjanje nič ne moti. Držim pesti, da se boš čimprej pozdravila [sm=smiley1.gif] MIsmis, že odštevaš? Zdaj je pa že manj, kot teden [sm=smiley1.gif] Sapi, kako si se danes zmenila? Titi, tvoj postopek je zgleda tak, kot na GK, najprej 2 tedna suprefakt, pol uz in začetek stimulacije. Super, da ti gre po planu! Grethy si bla pridna s prevodom [sm=bravo.gif] Pikovit, dobrodošla nazaj [sm=smiley1.gif] si dobila službo? Navijam, da se bojo zate odločili [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dajamaja, kakšno je stanje danes? Sem šla prej stare poste brat, zadnjič sem bla vsak dan druge volje [sm=smiley36.gif] in v iskanju znakov [sm=smiley36.gif] zdej jih tut še ni [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pija pa ja ne še delaš? Kaj pa tvoji otroci danes pravijo? Daisy, si ti tut že v nizkem štartu? Kajsica, Gloria, Sayuri, Pika in vse ostale prav lep pozdrav! VSE NOVE dobrodošle!!
|
|
|
|