|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za pomoč -baby check
13.2.2005 20:33:13   
devička
Drage punce,
Danes sem neučakana naredila test (baby check mini, na katerega se ne spoznam).
Ker sem mislila,da sem nekaj naredila narobe(čudna kontrolna črtica), sem oba testa vrgla v koš. No, približno pol ure zatem me je premagala radovednost in sem še enkrat pokukala na test. In na obeh testih je bila vidna zeeeeeeeeeeeeeeeelooooooooo rahla, komaj vidna črtica. In ja, test sem delala ob petih popoldne.
- mislite, da je test še uporaben po pol ure?
Je lahko druga črtica lazna, kar je minilo preveč časa?
Upam, da bom lahko jutri za valentinovo dalacdragemu lepo:darilo: - :duda:
Hvala za vaše odgovore
devička
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.2.2005 20:58:31   
Jančika_
Jutri hitro še po en test! Po pol ure rezultati niso več zanesljivi.

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2005 20:59:55   
morskadeklica
Imela sem isti primer kot ti. Zjutraj sem delala test, pokazali sta se dve črtici (babycheck), zvečer pa sem test "podarila" mojemu :love: ko je prišel domov. Še vedno sta bili vidni :roza::modri:

A vseeno pojdi zjutraj še po enega za vsak slučaj.

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2005 21:04:07   
mika
Baby check je tudi meni napovedal mojo:duda: in se ni nič zmotil. Prvi test sem delala zvečer in je pokazal zares rahlo črtico. Drugega sem naredila zjutraj in je bila zelo močna črtica. Baje rezultat po 15 min ni več ta pravi.
Jutri :kuza: po še en test da boš 100%, jaz pa ti :bravo:ČESTITAM:bravo:, ker po moji izkušnji si srečka:nosecka:

Lp, mika
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2005 21:21:59   
mimica
Tudi jaz sem delala test z baby check, ki mi je pokazal, da sem noseča. To je bilo pred petimi meseci in sedaj se mi že lepo pozna trebušček. Če grem pogledat test danes ( sem si ga shranila ), se črtica še sedaj lepo vidi. Mislim, da ti je pokazal prav, jaz bi ga naredila še enkrat. Pa ne kupuj ta dragega CB, saj so drugi enako zanesljivi, vsaj iz mojih izkušenj.

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2005 21:25:46   
smeja2
po mojih izkušnjah si tud srečka:nosecka:
jutr hitro po en test in najbolje da ga nardiš zjutraj, ko greš prvič na wc, takrat je koncentracija hormanov največja
meni je tud kazalo popoldan eno rahlo črtico (baby check)
naslednji dan pa mi je kazalo očiten plus (clear blue)
:bravo:

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2005 9:13:58   
devička
:((:((:((
zjutraj sem shranila urin (no, ni bil čisto prvi. Sem, šla lulat že ob treh zjutraj). Potem sem hitro tekla v lekarno in se založila (CB, baby heck in romed) in polna optimizuma pomakala paličice. In? Nič. Na romedu se vidi neka pdlaga za črtico (mogoče se mi zdi), ostala dva testa nič. Pri CB se mi skoraj ne visdi niti vodoravne črtice (del plusa). SEm naredila kaj narobe? še vedno prekmalu? in kaj naj bi biola tista komaj vidna stvarca pri romedu, ki spominja na črtico (tako kot včeraj pri baby check). Pa tolk me je špikal , da sem bila prepričana, da je:((:((
Sploh mi ni več do valentinčka. SEm ostala brez darilca:((:((

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2005 9:23:02   
rozi81
Devička mal te bom potolažila! Upam da imam prav. Glede na to da si šla na WC že ponoči in si shranila urin ti priporočam da počakaš do jutri in natediš test s svežim urinom ker verjetno tisti ki je stal ni glih da bi rekla da je sigurno tako da ne obušaj še pa naredi test res z jutranjim urinom tudi če greš ponoči lulat.
Ko se zbudiš in ko ustaneš zjutraj se lepo polulaj na en test pa oš vidla. Jst tega ne kar si zdaj naredila ne bi jemala za res.

Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska:.
Enga :pujs: za srečo pa lepega Valentinčka ti želim :rozica:.

LP S in :duda:

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2005 10:55:04   
Lana_s
Pri meni je pa bilo tako. Eno soboto popoldan sem naredila baby check in po petih minutah vrgla test v smeti, ker ni bilo plusa. V nedeljo me je nekaj premamilo in sem šla v smeti:ups: po test in pogledala pa je bil rahel plusek. V ponedeljek zjutraj pa sem svojega takoj poslala po nov test - CB pa je bil močan plusek, pa ni bil prvi jutranji urin ampak tretji.
Tak da mislim, da če je enkrat plus, da je to to, ker če nisi noseča potem nimaš nosečniškega hormona, ki bi dal plusek - četudi je rahel.
Ne še obupat, jaz mislim da si nosečka. Poročaj, držim pesti.
LP:rozica:

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......