Daleron Cold 3 in dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Natas@ -> Daleron Cold 3 in dojenje (13.2.2005 20:22:52)

Pozdravljene,

sicer ne dojim, ampak si mleko izbrizgavam pa me zanima, če lahko dam to mleko otroku, ker v navodilih piše, da naj to ne bi jemali. Mojega mleka ima za približno 2 porciji, ostalo pa dobi adaptiranega.
Glede na to da me je začelo nekaj matrati sem kar vzela Daleron. KAj mislite, lahko dam?




.ču -> Daleron Cold 3 in dojenje (13.2.2005 20:29:53)

Ko sm sama v lekarni sprasevala kaj je bolje naj vzamem,ker sem imela vrocino in se me je nekaj lotevalo so mi Daleron Cold 3 odsvetovali!

Priporocali so mi Lekadol C plus,ali navadne Lekadol.

Ce lahko das mleko pa ne vem kaj bi ti svetovala,sama ga na tvojem mestu ne bi dajala.

Lp:rozica:




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.2.2005 20:37:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




TaRe* -> Daleron Cold 3 in dojenje (13.2.2005 20:44:44)

kolikor jaz vem,ga odsvetujejo,kot sta ti že pikaču in Deni povedali.
jaz sem enkrat vzela dva vitamina,ko me je začelo nekaj šlatat,pa sem imela eno veliko sr...Tamala je ratala čisto pikasta,po celem telesu.Ker sem seveda pozabila povedat zd.kaj sem vzela,so kar določili,da je elergična na mleko.Potem pa smo brez veze pile sojino mleko,pa da ne govorim,kolk sem se presekirala...
vglavnem..ne splača se eksperimentirat.Vzemi samo lekadol,pa trpi...je vseeno bolš.:(




Gina -> Daleron Cold 3 in dojenje (13.2.2005 22:31:06)

V navadnem daleronu je paracetamol in ga zihr lahko vzameš, ker je samo od druge firme kot lekadol in ni sicer nič drugačen. Kaj je v daleronu cold 3 pa ne vem. Poglej na navodila, pod sestavo in če piše, da je v njem samo paracetamol, potem ni panike in lahko otroka dojiš. Če pa otroku daješ tudi adaptirano mleko, mu pa jaz ne bi dala svojega mleka niti, če bi vzela lekadol. Ker v končni fazi je to zdravilo in vsako zdravilo ima vpliv na človeka, na malega pa sploh. In če mu takole daš velikokrat paracetamol v majhnih količinah, ga navadiš nanj.




Maxica -> Daleron Cold 3 in dojenje (13.2.2005 22:41:04)

Ne vem, meni je zdravnica rekla, da lahko doječa mati poje 4 lekadole na dan (vsakih 6 ur enega). Sicer tudi jaz nerada jem zdravila, sploh pa če dojim, ampak ko me je prejšnji mesec obiskala teta gripa:(, sem popila lekadol plus C, je bilo kmalu bolje.




Stran: [1]