s u g a r -> RE: Majčice 2007 (20.4.2009 22:06:02)
|
Hej Majchi imaš prav Valll je prava mala trmica - nekako je začel prejšnji teden, je le Emma veliko intenzivnejše pri meni kot on (zjutraj, ko se zbudi je redko on prvi pri meni, ker dojim Emmo in potem popoldan, ko pride je v času do spanja, Emma ponovno vsaj dvakrat pri meni, ko jo hranim) danes jo je namesto pobožal, ko je jedla, pok pok po glavi (Emmi sicer ni jokala, ker ni bilo grobo, a je bilo vseeno too much). Veliko stvari pa je tudi iz dneva v dan "moje" in grd pogled. Ampak to moram vzeti v zakup smo se le odločili še za enega zakladka, mogoče malce "kaj pa vem" vmalce neprimernem trenutku, glede na starost - ravno zdaj rabi veliko veliko, pa saj to veste same kolko želijo od vas. Drugače se strinjam glede pogleda, da se lahko dobimo kod drugje na kavi in igralih. Ste kdaj razmišljale, da bi naši majčki skupaj praznovali t.i. rojstni dan majčkov? Jaz sem že nekajkrat pomislila na to, a nisem nikoli omenila (kaj pa vem za kaj). To bi bil npr. en dan v letu pa ni nujno, da ravno maj (lahko bi bilo v avgustu ali septembru, obletnica začetka čvekanja majčic 07). Dan, ko bi vsak otroček (majček) dobil darilce, se lepo imel in užival, me pa bi za omenjena darilca prej zbrale skupaj dinarčke (npr. 20Eur) in se pač kupi ena igrača za vsakega (kdo kaj dobi pa določi žreb številk ali slikic živali, ki jih izžrebajo malčki). Kako se vam zdi? No to je predlog. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] A je še katera slikala - če ima katera še "našga trmota" ovekovečenega se priporočam za slikico? Petrazg - luškan trebušček imaš. Bo Lukec tudi ornk dečko ane? Pa barvo "ten" imaš tudi super. Jaz pa tako bela, kot sneg - hm me sonček in solarij že kar nekaj časa ni videl [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pa še mal me ne bo - dokler dojim v solarij itak ne grem, če me pa tako kak žarek ujame bom pa vesela. Ful mi je zanimivo, ker vam uspe škorce in škorkinje spravit v vozičke - naš ful rad hodi in vozička nič ne pogreša, sicer ga kdaj pa kdaj še stlačim vanj, a bolj poredko, ker on bi vozil Emmi in raziskoval, mami ti pa z mano poglej vsako rožico in listek - sedaj sicer malce težje a s srcem se vse da. Razmišljala sem o vozičku za dva, a sem se premislila glede na njegovo voljo po hoji in času, koliko časa je sposoben hoditi. Nič kot rekla priporočam se za kakšno slikico in poskusila se bom malce večkrat javiti. Pozdravčki od nas. H.
|
|
|
|