Putka -> RE: Majčice 2007 (16.2.2009 9:07:27)
|
Oj, hvala za vse komentarje. Ja, Majchi, tudi z mrzlo vodo sem jo že močila (no, obraz umila, da je bila malo šok), pa ni preveč pomagalo. Zamotit se je takrat na de, pač pustit da se zdere, potem ponavadi pokapira da ne bo nič, pa neha. Ampak včasih šele po pol ure in več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Nič, jo grem zdaj zbudit, še kar spi, jaz sem bila pa že ob 7h zjutraj v KC na enem raportu zdravnikov, pa sem prišla nazaj po katjo za v vrtec. Petrazg, ta teden pridem, obljubim! Kaya, jaz na tvojem mestu ne bi veliko različne hrane ponujala. Saj ti potem itak ne je. Malo po RR pobrskaj, so eni res ekstremni primeri vmes. Saj kaja je ful živahna in zdrava, ji očitno nič ne manjka. Eni otroci so pač malo ješči, tak je bil moj dragi, so ga dohtarji stalno za podhranjenega imeli. Še danes je suhec, pa ogromno poje. Raje probaj z juhicami (otroci imajo to ponavadi radi), pa not zakuhaj kakšne fajn testenine, naši imata zvezdice radi). V goste juhe pa lahko fajn zelenjavo pa meso zakamufliraš. Imam občutek, da je tukaj Kaja podobna Katji, izsiljuje in išče pozornost. Sploh ker si napisala da te 110 % okupira. Večinoma si ti z njo, pa točno ve kako te okrog prsta oviti. A kdaj gledate te oddaje z varuškami? Saj so res obupni otroci, ampak čisto vse še tako grozne so zrihtale. Z vztrajnostjo in predvsem doslednostjo staršev. Pri nas vem, da se tega ne držimo vedno. Pa še primer, kako vse štekajo: zvečer se je Katja hotla nosit, jaz sem jo pa v posteljo dala (ob pol 10h). Pa je tulila in vstajala, nogo čez ograjco dvigne in leze ven... Ene 10 x sem jo položila, pa je vsakič nazaj vstala. Potem sem ji pa začela mirno prigovarjat, kako je pridna punca, pa da bo vesno zbudila, naj se le uleže in jo bom pocrkljala. In je delovalo! Čisto lepo se je ulegla, pa seveda še ene 5 minut jamrala in zaspala! Bravo jaz!
|
|
|
|