tejč
|
Ajši sem prebrala vaše čestitke in se zahvaljuje. Cel dan je pela "moj kakec za te" na melodijo vsenajboljšezateeee. Res smo lepo praznovali, doma, na balkonu, samo mi 4! Tok smo se presmejali, se mi zdi, da sem bila danes spet stara 10 let. Res fajn! DAril sta bili zelo veseli: Maša je dobila račko (čisto isto, ki jo je ves čas hotela splevelit Ajši iz postelje-ona jo je dobila ob rojstvu Maše), Ajša čelado za na kolo. Obe skupaj (za učenje prilagajanja, za boljše sestrske odnose) sta dobili Baby born voziček-marelo za dojenčke furat. Obe strašno zadovoljni-MAša fino alufa z njim, Ajša pa se dere, naj počaka, da bo dala dojenčka not in še flaško in zvezek v košaro in lalalala, to je bilo smeha!!!! Mogoče moj nasvet glede daril: res premislite, da bo tudi uporabno. Mi bomo voziček znucali, ker vem, kakšna je Ajša-vsak dan ven z njim, po pločnikih gore dole... Mogoče pa kakšno slikanico, tisto pravo, s tankimi listi: a la Mavrična ribica, Mehurčki, Mojca Pokrajculja, Metulj, Muca copatarica, poljudna knjiga o kmetiji, naravi, živalih, Minka, Piki,Godrnjava pikapolonica, Osamljena kresnička, Zelo lačna gosenica-tole imata našidve strašno radi, ...Pri nas so do zdaj dobivale skoraj samo knjige, res luštne, pa za kasneje Medved Pu, Moj prijatelj Piki Jakob, zelo priporočam Karelčka za okrog 2 let, Pekarno Mišmaš, ali pa naročanje Cicidoja, kasneje Cicibana, ki sta zame prava biblija. Res kvalitetno in lepo, prijetno, tudi za starše. Oh, nakladam, čisto po šolsko!