Putka
|
Živjo punce, čvekate o OTROCIH Mi smo se imele zelo fajn, vreme je bilo super (razen neurja in toče na cesti do obale ). Punci sta bili pridni, mamica je malo utrujena, bi rabila zdaj par dni dopusta zase. Sem pa drugi dan frendico z mulčkom dobila na obisk, tako da je bilo potem lažje. Vesna se je zabavala, pa itak si je povsod družbo našla. Je pravi mali diktator, je komandirala otročke po igriščih. Sezona sladoleda je uradno odprta, parkrat dnevno smo bili gostje, peljali smo se z gusarsko (no, skoraj) ladjo od Izole do Portoroža, se sprehajali po kmečkih turizmih v slovenski Istri, se menili s Tejč po sms-jih in se ne zmenili ( važno da smo uživali!!)... Vse imamo malo barve, sonce je že zelo močno in na ladijci sem pozabila (izlet ni bil v načrtu) namazat Vesno, tako da ima malo rdeča lička. Katja pa ima zgleda neko čudno polt, ker kar hitro pobere sonce, pa klobuka na noben način noče (ga potegne z glave, tudi privezanega, nekaj časa mečka in potuhnjeno vrže pod voziček). Indy, če boš v drugi polovici maja kak vikend še vedno za Izolo, se zmenimo. Sem se ponujala, potem pa nič od mene. Mislim na vaju z markom. Petra a, lepo da smo se videli 2x, čeprav enkrat z ladje (smo frajerkama mahali z ladje, ona se senči pod palmo v Bernardinu in nič ne sliši ). Tejč, naši novi čevlejčki so od mivke in igrišč že čisto bljak. Katja še ne hodi, stoji pa že zelo lepo, še vmes kaj opravi (pije po flaški, vleče dol klobuk). Ko ugotovi, da je nihče ne drži, se previdno spuati na kolena ali rit in dalje po vseh 4h. Je res smešna, ker se lahko drži ža vejico ali trakec od jopice pa šiba brez težav, ampak sama pa ni šans. Je pa izgleda naša tamala bodoča pevka. Tako lepo zna peti, pa potem je sama sebi tako všeč, da je vedno bolj glasna in še smeji se zraven. Nič, nas morat kar v živo videt! Res se lahko kako popoldne v Tivoliju ali Mostecu dobimo, sploh ker nas je vedno več v službi.. Kje pa so kaj gorenjke (lepo da si se javila, dodi!) in Feliška? Bambina, mi imamo Chicco nahrbtnik, je čisto dober za na Šmarno goro in podobne krajše ture. Jaz mislim, da se dobrega splača kupovati le takrat, če boste res veliko hodili, npr. celodnevne. Ker smo zadnjič pešačili nekje 5 ur, pa je bila Katja cel čas pridna (no, moj dragi je bil bolj utrujen). Takrat je bil nekje 16 jurjev, kakšna je cena danes pojma nimam), mogoče se splača malo za rabljenimi pogledat. Petrazg, U Ž I V A J T E!!
< Sporočilo je popravil Putka -- 4.5.2008 22:08:14 >
|