BAMBINA_ -> RE: Majčice 2007 (16.12.2010 10:50:48)
|
Majchi kako pa to, da ste se odločili, da vzamete Lano iz vrtca? Kot sva se pogovarjali, sem tudi jaz razmišljala, da bi ga vzela ven za kakšen mesec, vendar so mi v vrtcu rekle, da običajno starejšega otroka vzamejo ven za kakšen teden ali dva, kar je pa dlje, se pa potem spet odvadi in je težko priti nazaj. Poleg tega pri nas ne omogočajo npr. samo plačila rezervacije, pač pa plačaš polno ceno ali pa ga moraš izpisati. V tem primeru pa ne zagotavljajo več prostega mesta na istem oddelku, to mi je pa zadnje kar bi želela. V letošnjo skupino se je namreč neverjetno dobro vključil, spoznal zelo dobrega prijatelja, cele dneve poslušam samo "Tej to, Tej ono..." Zadnjič smo imeli v vtrcu ustvarjalne delavnice s starši, en dan pa še večerni pohod z lučkami. In res sta ta dva lumpa ves čas visela skupaj, se smejala... in mi res ni, da bi ga ločila... Poleg tega si je Griša letos ful okrepil imunski sistem in ni bil še niti enkrat bolan (3x trkam!), tako, da sem se odločila ga imeti doma kakšna dva tedna, da se skupaj pocrkljamo, če pa bi se kasneje izkazalo, da bi ta mičkeni vendarle zboleval, bom Griša obdržala doma za dlje časa. Ampak veš, konec koncev, bolezni lahko prenašajo tudi obiski in tako... Jaz sem se pri Grišu prve mesece popolnoma izolirala od zunanjega sveta (deloma seveda tudi zaradi njgovega stanja), tokrat pa sem se odločila malce spremeniti taktiko [sm=smiley1.gif] Sicer pa težko karkoli rečem vnaprej, bomo videli kako bo. Ta teden sem imela pregled. Mali ima trenutno cca. 2700 in bi naj do PDP-ja po besedah G. sigurno imel nad 3 kg. Moram reči, da me je malo pomiril, saj so me ljudje kar malo prestrašili, češ kakšen mali trebušček imam in to... Pred cca. dvema tednoma smo zamenjali avto in sem ga pred dvema dnevoma že uspela krstiti [sm=hudicek1.gif] Groza, sem ful jezna nase. K sreči pleh ni zvit, so pa ful globoki risi, na vratah in bo treba zadevo rihtati pri ličarju. Petrazg me veseli, da Lukec dobro prestal operacijo. [sm=pikapoka2.gif] da se čimprej pocajtate. Putka ČESTITKE za tvoj novo pridobljeni strokovni naziv [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Smučanje - mi se bomo letos še sankali. Uživajte!
|
|
|
|