juniorka -> RE: Majčice 2007 (7.5.2010 13:08:46)
|
Se jaz na hitro pred vikendom... smesno, ampak jaz imam najraje ponedeljke, ko imam malo miru[sm=smiley36.gif]! majchi- hvala, se privadi clovk na vse... imam pa ravno tako zdajle v lajfu, kot si nebi nikoli zelela, kaj cmo. Upam, da pridemo, ja, ker vulkan spet pepel bruha, pa cakam, ce bo kter od malih norice staknil od mojga... sem mela dr. dans in mi je rekel, da naj jih zakamufliram, ce bodo izpuscaji[sm=jezicek.gif]. bambina- kako se imate? kai1- vse se da, ponavadi so skrbi vecje, kot pa v realnosti, mene je skrbelo, kako bo, ko sem bla 1 teden sama, pa se je boljse obneslo, kot pa, ko je moj doma, ker si lepo zorganiziras... Ce je mala kaj zajokala, sem jo pustila in mi je Nel sam rekel, da Leila joka in je lepo sam zaspal... Ponavadi mu recem, da se grem tusirat in pol zaspi... je pa ze od 18 mesecev sam spal, ko sem bla pa noseca, je spet zacel s fintami. umivanje rok- tudi pri nas je ne, ne , vcasoih se zlaze[sm=zmeden.gif]. Sedaj sem eno kremo za roke dala ob umivalnik in si pol umije, ker krema gre samo na umite roke.. zaenkrat pali[sm=smiley36.gif] mravlje- cimet dela cudeze... sem po rozah potrosla, ko so mi jih hamsale, pa ce vidis, kje imajo vhod, samo posujes.. ok, tole na hitro, ce se kaj spomnim, se prletim cau
|
|
|
|