tejč -> RE: Majčice 2007 (21.4.2010 23:11:10)
|
Ej, punce, živjo. Ni čudno, da pozabite name, saj tako malo pišem... Raje ne sprašujte in ne mislite, da imamo učitelji malo/lahko delo, ker sem tudi jaz od pol sedmih do treh v službi in od 19. do 23.00 spet v službi, tako da...([sm=smiley13.gif]pa zvečer ne morem spat, ker razmišljam, katerega poročila še nisem oddala in kdaj imamo sestanek z delovno skupino za sobotni delovni dan šolskih športnih iger, iz katerih bo cela vertikala doktorirala), pa vodja prve triade oddaja poročilo o dogovoru o prenovi in menjavi učbenikov in vodja drugih razredov pripravlja za roditeljski sestanek na Power Pointu Slide pozno v noč, vsak drugi pon v mesecu šest ur govorilnih govoričenj in teženja staršem, pa popoldne seje ravnateljice, ki se ji je rak na dojki zaradi stresov že drugič ponovil,... mejli tečnih staršev, ki zahtevajo totalno individualizacijo njegovega cucimucija otročička in hobiji in...BI BILA KATERA ŠE RADA UČITELJICA???[sm=smiley36.gif] Več si poglej na http://www2.arnes.si/~osljro2s/ (npr. dan dejavnosti, če želiš videti, kako ustvarjalni smo ali pa npr. Pustni običaji (filmčka) ipd... Kar pa se tiče domačih razmer, se je zadnje dni zaostrilo in zakresalo, da so se kamniške planine premikale od solz!Razzloga: natanko dva! 1. Punci sta šli na počitnice za čez teden- uuu, kako ju pogrešam, res, res, res. Še dobro, da imam veliko dela in bom (jutri[sm=smiley36.gif]) pričela opisne ocene klofat (no, še prej redovalnico urejat:)) Točka 2: Moj dragi mož (beri cepec) si je napol (ustno) zrihtal dopust in zdaj, ko bi morali it in mamo vse plačano in rezervirano itd..., ne dobi niti dneva dopusta od pon do pet med prvomajskimi!!! Zdaj gremo same punce na morje. Tudi prav. Bom pa imela kar nekaj dela (kuhaaaat, že speeettttt). Ampak še vedno veliko manj kot ve, z dojenčki... Res svaka čast bolančkanim malim in mamicam! Res hudo! Nikomur ne privoščim, držim pesti, da se vsi pozdravite. IZI mobili? JA, valda, lepe zadevce, dober okus, Majchi, mi imamo nekaj podobnega, samo s klasičnim pogradom v pastel barvah od IZIJA. KUUUL! Uživajte in pišite in se veselite, da boste prvomajske preživljali skupaj. Meni veliko in še več pomeni morje in mobilna hiška in vse tri smo majske, moj dragi mož je tokrat na nas pozabil. Res grdo. Zdaj sva se pomenila. Prej sva pa prve tri dni v lajfu imela tiho mašo. Ma, to je za crknit, sem mislila, da bom znorela. Dobro, da sva se zdaj pomenila in sem ga res čopnila ob zid, da naj se skulira. Poleti ma da zrihta dopust kakor ve in zna.[sm=smiley1.gif] No, dost bo, a, Majchi?
|
|
|
|