tejč -> RE: Majčice 2007 (9.12.2009 11:07:12)
|
EHA! Ne boste verjele, še sem z vami, samo lena sem kot fux, ampak to ni nič novega. Na bolniški sem-virusno obolenje, uho, nos, grlo-vse imam[sm=smiley36.gif], a v slabem stanju. V službi decembrska evforija, malo pandemije, a k sreči jo uspešno vodimo-se ne širi kot v drugih šolah. Upam, da tako ostane... Ajša in Maša rasteta, kako ne! Novega prav nič. Razen smučk in drsalk. Za Mašo posebnih smuči in drsalk nismo kupovali, ima kar Ajšine. Obe sta že bili malo na ledu v mestu, Maša je seveda nestabilna in jo ves čas držim, a uživa sto na uro, sploh noče dol z ledišča. Ajša se pa že celo malo sama pelje/drgne, čeprav nismo ravno kakšni blazni talenti (sploh če sta po mamici[sm=jezicek.gif]), pa še snega/ledu ne maram![sm=zmeden.gif] Komaj čakam poletje![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Mogoče pa pridem še jaz na kuhano vino v mesto, če bom le prosta in vsi zdravi.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] V torek gremo vsi 4 na Kreslina. Gre mogoče še katera?[sm=jezicek.gif] Rogljiček, počivaj prosim, res...Držimo pesti zate. Madona, saj boš majčica, in tvoj PDP je bil moj sanjski, davnega leta 2005! (čeprav sem potem rodila 6.5.)... No, za danes bo dovolj, se oglasim zvečer/jutri... čauči
|
|
|
|