kristinaj -> RE: Zavetišče Trebnje - oddaja Preverjeno (30.4.2008 9:20:21)
|
jaz sem včeraj slučajno ulovila preverjeno, lih ta članek, groza. kako si lahko človek upa kaj takega narediti, škoditi ubogim živalim, ko pa je zavetišče postavil z namenom da jim pomaga..... ne pa da se okoristi na račun njih........ nimam izraza za take ljudi..... tista ma kakšna gospa........nimam izraza za čadoničko je pa bolje da z mesta odstopi, kot da blati sebe in službo s takimi izjavami.....če ni pogojev jih pač ni........če nimam jaz podjetja po standardih ga tudi ne morm odpreti...je tako.????? njo bi morali za mesec dni v pesjak zapret.....skupaj s tem tiranom od ...a je bil hajdinjak...ali neki tazga.... pa naj se tam usmrajujeta ... ma kaj mesec...leto je premalo...pa še noro kravo bi jim zraven dala....... kaj je pa uboga žival kriva če je on zafrustriran kifeljc...... bi mu dala jaz strah in trepet......mater mu.... za naše inšpekcijske službe se pa itak ve, da NE funkcionirajo....... jaz bi mu zaprla, ga krepko oglobila, vse mu pobrala in še kaj bi se našlo..... jaz mu tega ne bi dovolila, pa kaj če je bil policaj....saj vemo, da jih je večina drekastih.... riba smrdi pri glavi.....
|
|
|
|