anajmad -> Ozka medenica (13.2.2005 19:59:40)
|
Čudni so ti g.Men je prvič g.famozna od marsikaterih zelo popljuvana Dr.blejec lepo rekla,da ne verjame,da bom sploh lahko rodila po naravni poti.Takrat sva se tudi lepo pogovorili,ker naša Piika je zelo hitro rasla(po izmeritvah UZ),da če bom do konca donosila,da mi bi skor raje naredila CR,čeprav sem zmeraj mislila(ker sem bolj široka),da imam normalno medenico.Toda ona mi je rekla,da sem zelo ozka:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Pia me je prehitela dobrih 5 tednov prej,pa je nekako šlo.Sedaj v tretje mi je tudi obljubila CR,čeprav nisem bila ravno za to varianto.Toda mi je rekla,da pri meni ne riskira več.Rekla mi je,da me rajš vidi mene in:duda:v porodnišnici pod kontrolo,ker sem preveč hudega preživela.In največji problem je bil zmeraj pri meni,pri obeh porodih,da sem se naenkrat tolk fejst odprla.prvič za 4 cm(pojma nisem imela,sam neki me je šraufal),drugič pa 8 cm,toda sem imela slab občutek celotno nosečnost. No Dr.Ribičeva,ki mi bo delala laparo,mi je rekla,da so krivi miomi,ki so sedaj kr veliki(dva) in enga imam na mat.vratu.ta naj bi bil najbolj hinavski,ker baje sem ga mogla imeti že pred 11 leti,toda potem po porodu je poniknil. Zato se mi čudno zdi,ko berem poste,da nočejo predpisati CR.Sploh npr.,če imaš ortopedske težave,ozke medenice itd.jst še sploh nisem:nosecka:in vem že vse,kaj me približno čaka. samo najbolj si želim,ko bom enkrat srečka:nosecka:,da bi zdržala do konca,ker me je 2x presenetilo prehitro in drugič na žalost imam:angel:. en lp:morje:D.
|
|
|
|