|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanima me
29.4.2008 13:55:14   
goga79
 zanima me gdaj ste svoje dali samo v voziček z nekoliko vzdvignjenim vzglavjem naša je stara 3mesece kadar greva na sprehod jo dam v lupinico ki je prišla zraven vozička 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanima me
29.4.2008 14:01:56   
anny1
Halo naša prva je šla v voziček ko je lupinco preraslauser posted image , 6m oz. kasneje, druga pa je toliko sara kot vaša-3 mesece in imamo isti sistem vozička. Vedno se prvo peljemo pa gremo potem z vozičkom naprej tako da je bol praktično jo pustiti v lupinci.

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu goga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2008 14:14:01   
mateyka
mi smo jo mel skoz od začetka v vozičku. mela je pa prve 3 mesece (dokler je ni prerasla) uno košaro, po angleško se ji reče carrycot in gre pri nas v voziček (tle je na desni od vozička)
user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2008 14:35:12   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: goga79

zanima me gdaj ste svoje dali samo v voziček z nekoliko vzdvignjenim vzglavjem naša je stara 3mesece kadar greva na sprehod jo dam v lupinico ki je prišla zraven vozička 

Kdaj

dvignili smo vzglavje nekje pri 4m

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu goga79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2008 14:52:00   
kristinaj
naša je bila v košari do 3m, ležala je ravno ni silila gor, ko je dopolnila 3m smo šli pa na morje in ker je bilo toplo sem jo premestila v športnega, kateri ne gre ravno v vodoravni položaj ampak malce je vzdignjen zgornji del....

po 5m sem jo dvignila še za eno stopnjo, ko je sama sedela pri 6,5m pa sem jo začela tudi v sedeči položaj dajat....

v lupinici je pa nikoli nisem vozila, razen v avtomobilu in 1x smo šle kar z lupinico v trgovino ........

(odgovor članu goga79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2008 14:56:33   
mateyka
aja, kdaj smo dvignili naklon - sm pozabla povedat user posted image podobno kot kristinaj

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2008 15:49:42   
hillmagic
Naši sem dvignila vzglavje po 5 mesecu. V vozičku mi vedno zaspi Tako da ni bila toliko firbcna da bi ji mogla dvigniti vzglavje. sedaj pri 6,5 meseca pa je kar rada pokonci. Glede voznje v lupinici sem jaz bolj za NE ker ni tako zdravauser posted image  kot pa voznja oz.sprehod v košari oz ravna podlaga, če je le-ta daljši od 1 ure
Vse dobro še naprej...

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2008 17:36:42   
Pikapoka1

voziti otroka v lupini je zelo slabo, lupinica je namenjena vožnji z avtomobilom, eventuelno za kratke nakupe, nikakor pa ne za sprehode. Otroku je tam zelo neudobno. V taki starosti otrok leži brez vzdignjenega vzglavja.

(odgovor članu goga79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2008 19:31:06   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1

voziti otroka v lupini je zelo slabo, lupinica je namenjena vožnji z avtomobilom, eventuelno za kratke nakupe, nikakor pa ne za sprehode. Otroku je tam zelo neudobno. V taki starosti otrok leži brez vzdignjenega vzglavja.

točno tako! user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Pikapoka1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2008 19:36:02   
Anonimen
Jaz mu nisem nikoli dvigovala vzglavje, pa čeprav sem imela to možnost pri košari (Navetta). Do 5.meseca je bil lepo v njej, potem pa v športen del.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.