V vednost (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

Anonimen -> V vednost (29.4.2008 12:54:37)

Pozdravljene.
Kar nekaj tem sem odprla, ker ima moj 4,5 mesečnik zelo problematično kožo. Začelo se je s suho kožo, pikicami na obrazu, z izpuščaji, fleki in se preselilo na prsni koš, v pregibih so se mu pojavile rane, iz katerih je kar solzilo. Pomagalo je edino lekarniško hladilno mazilo in Panthol krema, za pregibe Praška pasta.
Bila sem na bioresonanci, kjer so ugotovili alergijo na klor!!!!, sladkor, sladila. Menjala mleka, od Aptamila, hipoalergijskih, Pregomin. Koža cvetela. Dajala sem mu čaj brez sladkorja, kuhanega domačega.
Na krvnih izvidih za alergijo na kravje mleko bili testi negativni. Drugače pa na izvidih zelo visoka prisotnost alergena. Dermatologa imamo šele julija.
Ostalo je edino še - voda. Začela sem pripravljati mleko in čaj iz Humana vode, stanje se je izboljšalo za 20%. Ker imamo doma štirno, vodo lahko črpamo iz podtalnice, smo ga skopali v petek v tej vodi. In v nedeljo. Koža - neverjetno lepa. Je še malo suha, ampak ker je bila tako zelo prizadeta niti ne pričakujem, da bo zdaj tipi top. Srčno upam, da tako tudi ostane. Tudi kadar umivam stekleničko in dudo, zbrišem do suhega. In kaj je atopični dermatitis? To samo ime pomeni - razdražena koža. Toliko v vednost. Lep pozdrav

izabella1 -> RE: V vednost (29.4.2008 22:17:35)

Voda voda voda...  Se strinjam, ful tudi to vpliva. Moji je danes babi dala v magični lonček navadno vodo iz pipe. Sem jo komaj spat spravila, je bila vsa na glavo... Prefiltrirana, prekuhana še gre, še bolje flaširana. 

Stran: [1]