Anonimen -> Bolniška-pomoč (29.4.2008 11:51:17)
|
Pozdravljene. Rabila bi malo pomoč glede bolniške. Trenutno sem na bolniški, zaradi krvavitev v nosečnosti, imam hormonske tablete, imela sem prej en splav in operacijo maternice. Sedaj je že boljše, pa se je kljub vsemu komisija odločila, da ostanem doma na mirovanju do 21.05., potem pa lahko počasi v službo. Trenutno sem v 13.tednu. Na odločbi ZZZS je napisano, da moram mirovati na svojem domu in da so edini izhodi, izhodi k zdravniku. Me zanima, kaj pa če pridejo ravno danes ko grem k zdravniku ali jutri, ko moram na Zavod za transfuzijo. Ali pustijo obvestilo, da so bili pri meni? Verjetno morajo kajne, da imajo dokazilo da so res bili pri meni?!?! Pa še zanima me tole: 31.delovni dan začne teči 08.05., se pravi da sem od takrat dalje na strošek države, do takrat pa mi plača firma, pa me zanima, če vseeno hodijo preverjat, tudi če nismo še na strošek države in smo dobile odločbo od ZZZS. Ne sprašujem zato, ker "uživam" doma in bi zdej rada okoli "pohajkovala", ker to ni moj namen, ker mi je važno samo, da mojo žabico obdržim v sebi, tako da se ne bo našla kakšna spet pametna...sprašujem izključno zaradi tega, da vem kako ravnati, ker sem drugače res skos doma, ampak zdej moram kar nekajkrat k zdravnikom pa me malo skrbi, ker sem res doma, pa ne bi rada da bi blo karkoli narobe. Hvala in lepe praznike.
|
|
|
|