KBM -> Mal vicev za lepši dan (29.4.2008 8:04:17)
|
Resnica > Zvesta žena spi le s svojim možem. > Z vsemi drugimi je budna. Predstava > Kaj si predstavljate pod idealno žensko? > Posteljo!? Srečanje > Jezus hodi po puščavi in sreča starca. > Vpraša ga: "Kam pa vi, oča?" > Starček: "Ojej, ojej ... že dolga leta povsod iščem svojega davno > izgubljenega sina." > Jezus: "Kako pa izgleda? Mogoče ti lahko kako pomagam ..." > Starček: "V rokah in nogah ima zabite žeblje." > Jezus (ganjen, s solzami v očeh): "Oče!" > Starček (še bolj ganjen): "Ostržek!" Biznis > Pride glavni direktor Coca-Cole k papežu v Rim in ga prosi, ali je mogoče, > seveda za velike denarce, v molitvi "Oče naš, ki si v nebesih, daj > nam danes naš vsakdanji kruh ..." besedo kruh zamenjati z besedo Coca-Cola. > "Daj nam danes našo Coca-Colo ?" > Pa papež razmišlja in razmišlja in slednjič le reče:"Žal, fant, ne bo šlo." > Direktor poklapano odide, papež pa pokliče ekonoma: "Ti, kdaj se nam pa > izteče tista pogodba s pekom?" Natančnost > Joži se postavi pred ogledalo. Naga. > Joj, kako sem debela. Pa stara. In zgubana. Tako sem grda, zajavka > Milan, daj, prosim, reci kaj lepega, da ne bom tako žalostna. > Jah, recimo: tvoj vid je perfekten, draga.. > Čistoča > Ata in sin hodita po Čopovi. Pa sine pozdravi tipa, ki gre mimo. > Kdo pa je bil to, se čudi očka. > To je eden od tistih okoljevarstvenikov. Mamo zmeraj sprašuje, ali je > zrak > čist ? Mali Janezek je nekoliko zamudil pouk, zato se je skušal čisto po tihem pritihotapiti v razred. Učiteljica ga opazi in ga ozmerja: Kaj je Janezek? > A se tvoj oče, ko pride domov tudi takole hinavsko priplazi domov? Pojdi ven in pridi v razred kot se spodobi! Janezek gre ven in po tihoma zapre vrata. Čez nekaj časa vrata skoraj padejo iz tečajev, Janezek pa s čikom v kotičku ust in steklenico piva v roki prilomasti v razred, zaloputne vrata, vrže čik na tla, ga pohodi, na dušek spije preostanek piva in reče: > Kva j'tastara, kva pa z'jaš? A si misl'la, da me še ne bo ?
|
|
|
|