Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najprej angel,zdaj vragec! 7.5.2008 13:34:26
|
|
|
|
PinkaPolonka
|
Advanced Edition 2.4.5 Sama sem mamica dveh fantkov, starih 5 in 3 leta in ja, NISEM NIKOLI UDARILA ne enega ne drugega in jih ZAGOTOVO TUDI NE BOM. Preprosto zato, ker verjamem, da obstajajo učinkovitejši načini vzgoje in tudi zato, ker verjamem, da starši ne smemo NIKOLI izgubiti živce. Ravnam se po pravilu, ko sem jezna to tudi povem ter se umaknem za nekaj minut stran ter se zberem in razmislim, kako naj reagiram ter kakšna naj bo sankcija. Poleg tega smo skupaj postavili zelo jasna pravil (veljajo tako za otroka kot za naju) kot so npr.: ne tečnari, ne tepi, zjutraj in zvečer si umij zobe, jej za mizo in pospravi posteljo. Ostalo pa je stvar debate. Aja, pa še to, otroci preizkušajo meje in ko ugotovijo kaj pripravi starše do tega, da jih premikamo (jok, tečnarjenje, cepetanje...) to vztrajno ponavljajo. Zato jasno postavljene meje in pravila, katerih se držimo, dolgoročno zmanjša slabe odnose z otroki.
|
|
|
|
RE: Najprej angel,zdaj vragec! 7.5.2008 20:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
PinkaPolonka, lepo napisano!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.