kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv IZVIRNO SPOROČILO: kepica Hojla, punce! Kot kaže, sem prva in še čisto frišna nosečka. Po vsem preračunavanju sem ugotovila, da nisem decemberka, ampak da bo vse skupaj zaradi pozne O, malo kasneje.... tam nekje okoli 6.1 Upam, da bo tokrat vse ok, ker je za mano en ss in me je malo strah prvega UZ, ampak za enkrat vse v najlepšem redu in čakam, da se mi še katera pridruži, ker bom sama bolj težko klepetala Čestitke, punce... Tebi, kepica, pa še posebej... Jaz sem imela prvič rok 6.1. pa je bilo potem 19.12. Tako da, lahko da boš decemberka Držim pesti, da bo vse OK! hvala viv za čestitke Sem zadnjič sedela v Slončku in sem se spomnila na naše sladke dneve pred 5 leti Mogoče pa s sedanjimi nosečkami tudi kaj podobnega organiziramo Čeprav mi sladko ravno ne paše preveč hehe drugače sem pa danes celo popoldne prespala z deko čez glavo, ker me je zeblo, pa mož mi je v kaminu zakuril, da je bilo skoraj 26 stopinj Noro. Že v prvi nosečnosti me je noro zeblo, pa je bilo poletje No, se bo dal zdržat. Samo upam, da mi ne bo slabo, ostalo bom že dala skozi. Drugače pa danes šele dojemam, da sem in sem neizerno vesela in se že danes veselim prvih brcik, trebušček pa itak že imam Punce, uživajte v in mirno noč...pa čimmanj izletov na wc
|