nana35 -> RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del (8.5.2008 7:10:16)
|
Alfabeta,edino,če hočeš imeti svoje sporočilo posebaj ne skupaj v drugem postu,potem piši za Quote .Pa ne bo vse skupaj v belem okvirčku. Aja,seveda,Dobro jutro.Vidim da ste ene že zgodnje,kajne Triš? Intruder,jaz uporabljam plenice Pampres Active fit Made in Germany ali UK.Pa ne premočijo tudi ne ponoči,ko ga ne previjam več.Klemen je res lepo zaspančkal in vedno lepo zaspi,zjutraj pa ima take vetrove,ga večkrat ful muči in potem bedimo kake pol ure okoli 6h ali 7h zjutraj,potem pa še malo spimo.Včasih pa je vse ok. sani,sem želea dati najprej Klemnu na žličko,pa sva bila vsa bela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ,je sicer nekaj pojedel,pa em se vseeno zaenkrat odločila za bolj redko varianto na flaško,kar pa ne poje pa poskusiva pojesti z žličko. Citiram pa tako,da nič ne pomanjšam,ker se to samo naredi,le pusti zgoraj quote in spodaj quote,pišeš pa za tem,pa gre. katee,ti ko si bolj domača pri telovadbi in aerobiki,kakšne vaje,ki jih lahko izvajam seveda doma in so najboljše,če želim izgubiti trebušček??Prosim za odgovor. sunny m.,nič novih recetov ne ponujam,pa saj jih je sani ogromno poslala,le intruder je tole zamudila. septembrka,Ana Karolina izgleda da je res prava navihanka,je zelo lušna in sigurno bo imela modre očke. aurora,meni so svetovali najprej zelenjavo,korenček,krompir...potem sadne.Zelenjavne brez vsega,samo kuhano in spasirano,sadne pa so malo slajše in potem naj otrok ne bi hotel jesti zelenjavnih,če se prej navadi na "tadobre"kašice.
|
|
|
|