nana35
|
karatina,jaz nič ne redčim soka za Klemna,zdaj imava jabolko,poskusila sva že korenček,ampak tega tudi po žličkah,jabolko pa je včeraj kar nekaj spil in je bilo vse ok.Pa tudi eno novo kašico sva poskusila včeraj na flaško in je bilo vse ok. mala pikica,tvoj Gašper ima manekenske mere,Klemen pa se že preveša k "bolj močnim" .V okaidiju pa imajo res lepe stvari,res da so dražje,so pa drugačne kot v H&M ali C&A.Zelo so mi všeč. Posvetovalnico pa imamo mi tukaj mislim,da vsak mesec,tudi peti.Bomo videli,saj 8.5.jo imamo,pa bom povedala. Neja vse najboljše za mini r.d.!! Aljaž vse najboljše! lutiropan,lepe fotke in čudovita novička!Vse čestitke vsem,Nikovim staršem in seveda tebi teta! triš,Klemen vedno spi celo noč od 20h ali 20.30 do 7h zjutraj ampak vmes smo po tanovem 2x budni za hranjenje.Spi pa ves čas,tudi ko je! Jaz upam le na celo prespano noč. katee,k nam pride patronažna sestra,ko bo Klemen star 6 mesecev. Pri nas je tudi čuden dan,ponoči in zjutraj je deževalo,zdaj pa sicer ne dežuje,sonček je nad oblaki,tako da je kar svetlo,seveda bova šla ven,kaj pa čemo. vaney,ko sem jaz dala Klemnu prvič kašico ga jwe tudi mučilo,zdaj pa ne več,kar hitro je bilo spet vse ok,potem sem kupila še ovseno od milupe in mu dala malo zraven riževe,da se navadi še na drugo,pa je prvič tudi bilo malo bolj hudo,zdaj pa je že spet vredu.Zdaj te razumem,imamo mi tudi obroč za dlesni,ampak je bila v tvojem postu napaka,pa je pisalo obrok.In to me je zmotilo. IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, Patrik je dobil vsa oblačila za krst v Okaidiju. je pa dobil srajčko, hlačke, pulover in brezrokavnik, pa je to stalo 65 evrov. je bilo malo drago ampak ni botrca nič komplicirala da je predrago. ga ima fejst rada pa bi kupila kar bi si zaželel. pa saj na banki dela ima dosti denarja Moja prijateljica tudi dela na banki,pa ji je ena enkrat rekla...pa kaj to za tebe je,ti ko delaš na banki,si lahko vse privoščiš! Jaz imam doma tudi male hippove kašice,ne velikih,le sokec imam Frutek.Samo kašic ne upam dajat,moj Klemen je tako občutljiv,da ga vse začrviči.Zadnjič sem mu dala čisto malo,pa smo imeli cel halo tako da sem potem raje skuhala četrt korenčka in mu ga spasiranega dala 1 žličko,pa še po tem je prdaril ko nor. Meni R.tudi grozi z odklopom interneta,ker je rekel,da sem zasvojena .Jaz že ne... sani,meni tudi pametujejo da bi dala Klemnu ponoči čaj .Saj mu dam ja,da se potolaži,preden pride flaška,potem pa vse poje.Kje pa bi on že zdaj zdržal brez hrane ponoči,mi tako dela,da je joj.Prej se nikoli ni jokal,ko se je prebudil za jesti,tdaj pa se včasih prav dere in hitim ko zmešana.Mi nič ne bomo še spuščali obrokov,se mi zdi nemogoče.Zaenkrat. IZVIRNO SPOROČILO: sani1 HVALA pa vsem, ki ste tukaj in klepetate z mano. Brez vas bi bilo življenje dolgočasno in marsikateri dan bi bil brez smeha in mogoče bi bila tudi kakšna solza prešparana. Ampak to je del, del mojega življenja. Hvala ker ste in mogoče kdaj pomislite tudi na naju... Rada vas imam!!! Hvala tudi tebi in vsem vsem ostalim,zelo lepo si to napisala! Meni je tudi zadnjič zvečer zablokiral internet. Ob 22.30 sem šla klicat od mojega R.bratranca,ki je računalničar,kaj naj naredim,da mi modem nekaj štrajka in ne dela internet,pa je rekel naj ga resetiram in še vedno nič...malo se mi je že mešalo,potem pa sem šla čez pol ure gledat,pa je modem spel lepo bliskal sem in tja...To je torej ZASVOJENOST,kajne sani in martinca? Zdaj sem si pa vzela čas...se vidi da moj biser spančka zraven mene tukaj .