|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
6.5.2008 9:28:27   
martinca
pozdravljene!

nana, Patrik je dobil vsa oblačila za krst v Okaidiju. je pa dobil srajčko, hlačke, pulover in brezrokavnik, pa je to stalo 65 evrov. je bilo malo drago ampak ni botrca nič komplicirala da je predrago. ga ima fejst rada pa bi kupila kar bi si zaželel. pa saj na banki dela ima dosti denarjauser posted image
Patrika nič ne črviči po kašicah. pa sem mu že včerja dala drugo za poskusit. pa ni nič narobe. razen tega da se malo kislo drži zraven ko jeuser posted image . pri sadnih se po moje ne bi tako držal.user posted image
jaz imam one tamale Hippove kašice ne tavelike. ne vem koliko gramov že piše gor....grem pogledat......125g.

mala pikica, ja mi še bomo tudi imeli vsaki mesec posvetovalnico oziroma kontrolno tehtanje, ker ne gremo s kilogrami hitro gor. tak da meni bi bilo še tudi všeč če še vpisuješ.

karatina, user posted image user posted image za skorajšnjo selitev. mislim da si pisala da se selite v hišo. superca, sem vesela za vas.

lutiropan, luštne slikice. se vidi da je Kaja sedaj središče pozornosti.
Teta čestitke! Čestitke tudi atiju in mamici in seveda Niku!user posted image user posted image user posted image

Aljaž in Neja vse najlepše ob 4 mesecuuser posted image

katee, pri meni je tudi bila pred 14 dnevi. je pa takrat nazadnje rekla ko mi ga je skopala dapride šele v 5 mesecu. pa je prej prišla. zdaj pa še bo pozimi enkrat prišla.

vam moram povedat da jePatrik dobil temenca. najprej po vrhuglavice, pa sva jih uspešno odpravila, zda pa jih je dobil še na vsaki strani malo nad ušesi. zdaj pa si me predstavljajte kako mu je težko z oljem do lasišča prit, ko ima tako dolge in goste lase. user posted image meni se zdi misija nemogoče. user posted image ampak se bova že morala potrudit. tak kot sva se že na vrhu glavice.

zdaj pa grem presoritrat 245 slik. nama je ona pri folotliku rekla pa veselo zlaganje. user posted image ja to pa bo resuser posted image

lepo se imejte, pa se še oglasim kaj danes, če ne bom rabla spet kje kuhat. se bom že nekja izgovorila, da bo tašča kuhala.user posted image sem falot a ne?user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 576
6.5.2008 9:30:26   
majra
Jutro!
Midve smo se pa šele sedaj prebudile. Je Katja spala od  19.30. do 8.45, sicer z dvema hranjenjema, ampak vedno takoj zaspimo, da to niti ne štejem. Sedaj sem pa ful utrujena, ker sem preveč spala. Greva še kar malo počivat...

Lutiropan, čestitke, tebi teta, in celi družinici. Jaz man tudi nečakinjo Pio user posted image

Uvajanje GH- si še ne upam, pa imam že kupljene riževe kosmiče. Soka si pa sploh ne upam dati, ker jo zadnje dva tedna kar pošteno črviči

Voziček- tudi mi vztrajamo še pri košari, čeprav že nekaj protestira. Se mi je v nedeljo tak lepo na sprehodu sredi mesta raztulila, ljudje pa glih k maši. Mi je blo kar malo nerodno. Potem sem jo pa vzela ven in nosila, pa je bilo takoj dobro. In spimo tudi ne več prav dolgo na sprehodu

Čestitke Neja

user posted image
Aljaž
user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 6.5.2008 9:34:35 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.5.2008 9:36:46   
ursalara
Aljaž vse najboljše!user posted image

Neja vse najboljše!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 578
6.5.2008 9:47:53   
sani1
Dobro jutro...

Za nami pa kar v redu noč. Ob 3 smo jedli in potem spali do 8ih...

sunny- ja sej se tudi jaz sprašujem kaj šele bo. Ampak vse bomo preživeli...user posted image   Ima pa naša pupa neke fore. Jaz ji naredim flaško, da bo jedla pa ona noče in popije recimo 50ml vode potem zaspi in ko se zbudi je. No tako je bilo zdej par dni. Je pa vsaj ponoči brez problemov, tako, da se jaz ne upam še spustiti ponoči kakšnega obroka.Ker mi recimo vsi neki pametujejo, da bi ji ponoči dala vodo...

katee- tudi k meni bo prišla patronažna. Hvala, da si me spomnila, da jo pokličem in da se zmeniva kdaj... Bo mi prišla malo povedati o uvajanju GH...

lutiropan- čestitke teta!  Mamici želim veliko prespanih noči...

ALJAŽ in NEJA čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Mamicam pa vsaki eno user posted image user posted image

Zdej grem pa perilo pobrat in potem pripravit za kosilo. Dobim obiske...
Pa športni voziček bom zdej odmontirala dol, ker se mi zdi, da je Manja res še premala za tam not. Ma kaj pa vem... Sej ne vem kaj naredit.

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.5.2008 9:48:51   
martinca
ursalara,sem sedaj videla to veliko sliko od Lare, ko daš miško gor na tvoje ime, pa se mi zdi cel ati,  a ni? ko sem že gledala tvoje slike v albumu. luštna pupa je.
majra, user posted image za tako dolgo spanje. nama ga uspe uspavat ob 22 in potem spi do 5.30 potem pa še spi do 7 ali 7.30. no ja boljš kot pa da bi se morla sredi noči zbudit. jaz sem kar vesela da je tak.
zdaj pa spi. ko  se bo pa prebudil pa hitro jest, taka lakota bo.user posted image

evo sem spet tukaj....kak smo že temu rekla.....ZASVOJENOST
aja pa da vam še to povem kaj mi je včeraj Uroš rekel. "A bi ti lahko zdržala en dan brez RR? jaz pa "Ne nebi mogla. pa on emni nazaj: "Pa boš mgla ker ti bom internet odklopil!!"

kaka grožnja, dober da se je samo hecal. kaj bi potem jaz brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image za vas ker ste tako super

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 580
6.5.2008 9:51:20   
martinca
sani, jaz ga imam že skozi v športnem delu pa se mi ne zdi da bi zgledal premali tam noter. pa je Patrik kar precej manjši in ima manj kg kot drugi vaši fantini in dekline.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 581
6.5.2008 9:56:34   
sani1
martinca - ja temu se reče ZASVOJENOST. Tolaži se pa s tem, da nisi edina. Meni je včeraj internet zablokiral in sem sama klicala na UPC in vprašala kaj je narobe. Ja počasi se učim in za ta računalnik bom še marsikaj naredila in se še veliko naučila...user posted image

HVALA pa vsem, ki ste tukaj in klepetate z mano. Brez vas bi bilo življenje dolgočasno in marsikateri dan bi bil brez smeha in mogoče bi bila tudi kakšna solza prešparana. Ampak to je del, del mojega življenja. Hvala ker ste in mogoče kdaj pomislite tudi na naju...user posted image   Rada vas imam!!!

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 582
6.5.2008 10:00:51   
sani1
martinca- ja veš sem navajena, ker je košara polna. Bom probala danes iti ven z športnim delom in potem bom videla kako bo... Ja je pa res, da je tvoj Patrik pa še manjši od moje pupe. Koliko ima sedaj pri treh ali štirih mesecih kg in cm? ma sej vidiš, da si še tega ne zapomnim, pol lahko veš kako sem zmedena...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 583
6.5.2008 10:02:32   
ursalara
Martinca hvala ja res je čisto očiju podobna jo ne bi mogel zatajitiuser posted image se vidi ze na nekaj km čigava je!user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.5.2008 10:06:00   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

HVALA pa vsem, ki ste tukaj in klepetate z mano. Brez vas bi bilo življenje dolgočasno in marsikateri dan bi bil brez smeha in mogoče bi bila tudi kakšna solza prešparana. Ampak to je del, del mojega življenja. Hvala ker ste in mogoče kdaj pomislite tudi na naju...user posted image   Rada vas imam!!!

user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
6.5.2008 10:06:32   
ursalara

To si pa tako lepo napisala!user posted image Hvala tudi tebi ki klepetaš z nami!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
6.5.2008 10:06:37   
martinca
Patrik ima sedaj pri 4 mesecih 5350g in 61,5 cm. amapk mislim da če 14 dni ko imava kontrolno tehtanje pa bo že več, ker zdaj pa res fejst lepo je. je fejst priden. ga moram res pohvalit. aupam da me zdaj ne bo slišal in manj jedel.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 587
6.5.2008 10:19:59   
TRIŠ

Sani to si pa tako lepo napisalauser posted image user posted image Ravno imam tako čuden dan in sem se ob temu sporočilu karuser posted image user posted image user posted image
HVALA TUDI TI DA SI

Mi pa ne bomo še nič drugega papali kot mamino didikouser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 588
6.5.2008 10:22:33   
TRIŠ
OČITNO MENI VČERAJŠNJI MLAJ ŠKODIuser posted image Sem tako brez volje pol pa še tako vreme da ne morava ven, ufff.user posted image Komaj čakam da pride sine.On prvi prikoraka domovuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Sončki januarčic 2008 2. del
6.5.2008 10:26:32   
Sunny Morning
Naša noč je bila spet standardna, od 20.30 do 5.30, potem pa še do 9.00. Mogoče bi celo zneslo dlje ampak je imela polno plenico in sem jo vohala čez kovterček.user posted image

Smo že pojedle in zdaj uživa v "komandnem" centru.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
In še današnje mere (danes smo stare točno 4 mesece): 7000 g in 65 cm. Ob teži sem kar malo debele učke naredilauser posted image ...res nisem pričakovala, je pa res, da pridno papa....Sunny, Neja jih ima najbrž glih toliko ali pa malo več...

Glede na to, da smo imeli zadnjič 6600 g, bi rekla, da jih imamo zdaj sigurno še 7000 g. Sem jo pa včeraj "zasilno" zmerila in namerila 66 cm, tako da vaney čisto možno, da ima tvoj Anže 67 cm, ker sta oba kar velika.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
zobki; danes sem mu kupila obroč za masiranje dlesni, ga zmočila z mrzlo vodo in zdaj bi ga skoz glodal, zraven se pa slini.

Mi tudi imamo obroč za masiranje, pa stric ji je kupil gumijasto grizljalo od MAM-a, ampak so roke še vedno najboljše. Je prav hecna, ko ima na vsaki strani palček noter in si drgne dlesni. Sem ji zadnjič jaz malo masirala dlesni, pa me je kar za prst prijela in pomagala.user posted image  Zgleda, da jih res že pošteno muči.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Zdaj sem dala Anžetu v 150 ml mleka še 1 merico žitne kašice, je pospravil skoraj vse in zraven zaspal. Bomo videli, če bo zdržalo celo noč.

A ti že kašico daješ?

Mi smo tudi že probali kašico in se ni nič bunila. Alfabeta to smo pa mi, adaptiranci.user posted image  Meni je v ZD rekla, da naj začnem počasi dodajat že, ko bo stara 3,5 mesece, pa sem raje malo počakala. Se mi zdi, da je bolje, da gremo čimprej na GH, kot pa, da tisti galofak jemo. Ne vem, če je AM tako dober, da bi ga kar v nedogled dajal. Mamino mleko je le nekaj drugega.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Vidim, da vas veliko že dodaja razne kašice in sokove. Nam je P rekla, da nič pred 6. mesecem.

Ve, ki dojite se še ne rabite "gurat" k nam, ki že nekaj dodajamo.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Kaj pa ostale,ki že dodajate,ali vaše sončke kaj črviči?

Naša občasno malo bolj prdi.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.5.2008 10:28:34   
sani1
martinca- bo vse nadoknadil. Ko ba pa začel jesti kašice in vse ostalo bo pa še prehitel katerega od januarčkov. Tako, da bo...  Mu pa reci, da naj bo kar lepo priden naprej.user posted image

triš- ja res je danes nek čuden dan. Sej je samo danes jutri bo že boljše...user posted image

Glede na vreme pa mislim, da ne bomo danes nič sprobavali športnega vozička... Upam, da se popoldan kaj naredi vreme. Joj ta moja pupa je tako zacvilila, da sem se kar ustrašla...user posted image   Se krega z ježkom.user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.5.2008 10:33:45   
Sunny Morning

user posted image user posted image user posted image
Mislim, da velja tole skoraj za vse, ki tukaj klepetamo. Včasih se počutim kot, da imam še eno družinico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
6.5.2008 10:34:20   
Anchikaa
Jutro.

Martinca bravo user posted image user posted image da Patrik pridno papa.Pa bravo ti da ga imaš tako radauser posted image .

Sani to pa si tako lepo napisala,sem že sama mislila kdaj napisat da sem vesela da lahko nekje klepetamo in si pomagamo.Res ste super,punce,le tako naprej.
Naša mala mis je včeraj zaspala okrog 19:30,se zbudla ob pol dveh,sma se napapali in spali do 7h.Pol pa sta z atijem še do pol desetih potegnila.Jaz pa tu goruser posted image .

user posted image
evo tak pa je prebujanje pri naši malečki,prej pa je spila 100ml čaja

to pa je slika ravnokar posneta
user posted image

Tak zaj pa grem dalje kuhat.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.5.2008 10:35:55   
nana35
karatina,jaz nič ne redčim soka za Klemna,zdaj imava jabolko,poskusila sva že korenček,ampak tega tudi po žličkah,jabolko pa je včeraj kar nekaj spil in je bilo vse ok.Pa tudi eno novo kašico sva poskusila včeraj na flaško in je bilo vse ok.

mala pikica,tvoj Gašper ima manekenske mere,Klemen pa se že preveša k "bolj močnim"user posted image .V okaidiju pa imajo res lepe stvari,res da so dražje,so pa drugačne kot v H&M ali C&A.Zelo so mi všeč.
Posvetovalnico pa imamo mi tukaj mislim,da vsak mesec,tudi peti.Bomo videli,saj 8.5.jo imamo,pa bom povedala.

Neja vse najboljše za mini r.d.!!

Aljaž vse najboljše!

lutiropan,lepe fotke in čudovita novička!Vse čestitke vsem,Nikovim staršem in seveda tebi teta!

triš,Klemen vedno spi celo noč od 20h ali 20.30 do 7h zjutraj ampak vmes smo po tanovem 2x budni za hranjenje.Spi pa ves čas,tudi ko je!user posted image Jaz upam le na celo prespano noč.

katee,k nam pride patronažna sestra,ko bo Klemen star 6 mesecev.

Pri nas je tudi čuden dan,ponoči in zjutraj je deževalo,zdaj pa sicer ne dežuje,sonček je nad oblaki,tako da je kar svetlo,seveda bova šla ven,kaj pa čemo.

vaney,ko sem jaz dala Klemnu prvič kašico ga jwe tudi mučilo,zdaj pa ne več,kar hitro je bilo spet vse ok,potem sem kupila še ovseno od milupe in mu dala malo zraven riževe,da se navadi še na drugo,pa je prvič tudi bilo malo bolj hudo,zdaj pa je že spet vredu.Zdaj te razumem,imamo mi tudi obroč za dlesni,ampak je bila v tvojem postu napaka,pa je pisalo obrok.In to me je zmotilo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, Patrik je dobil vsa oblačila za krst v Okaidiju. je pa dobil srajčko, hlačke, pulover in brezrokavnik, pa je to stalo 65 evrov. je bilo malo drago ampak ni botrca nič komplicirala da je predrago. ga ima fejst rada pa bi kupila kar bi si zaželel. pa saj na banki dela ima dosti denarjauser posted image

Moja prijateljica tudi dela na banki,pa ji je ena enkrat rekla...pa kaj to za tebe je,ti ko delaš na banki,si lahko vse privoščiš!user posted image

Jaz imam doma tudi male hippove kašice,ne velikih,le sokec imam Frutek.Samo kašic ne upam dajat,moj Klemen je tako občutljiv,da ga vse začrviči.Zadnjič sem mu dala čisto malo,pa smo imeli cel halo tako da sem potem raje skuhala četrt korenčka in mu ga spasiranega dala 1 žličko,pa še po tem je prdaril ko nor.user posted image
Meni R.tudi grozi z odklopom interneta,ker je rekel,da sem zasvojenauser posted image .Jaz že ne...user posted image

sani,meni tudi pametujejo da bi dala Klemnu ponoči čajuser posted image .Saj mu dam ja,da se potolaži,preden pride flaška,potem pa vse poje.Kje pa bi on že zdaj zdržal brez hrane ponoči,mi tako dela,da je joj.Prej se nikoli ni jokal,ko se je prebudil za jesti,tdaj pa se včasih prav dere in hitim ko zmešana.Mi nič ne bomo še spuščali obrokov,se mi zdi nemogoče.Zaenkrat.

Hvala tudi tebi in vsem vsem ostalim,zelo lepo si to napisala!user posted image

Meni je tudi zadnjič zvečer zablokiral internet.user posted image Ob 22.30 sem šla klicat od mojega R.bratranca,ki je računalničar,kaj naj naredim,da mi modem nekaj štrajka in ne dela internet,pa je rekel naj ga resetiram in še vedno nič...malo se mi je že mešalo,potem pa sem šla čez pol ure gledat,pa je modem spel lepo bliskal sem in tja...To je torej ZASVOJENOST,kajne sani in martinca?

Zdaj sem si pa vzela čas...se vidi da moj biser spančka zraven mene tukajuser posted image .

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 594
6.5.2008 10:38:37   
Sunny Morning
martinca boš videla, ko bo Patrik odkril radosti "prave" hrane...mu boš morala iz rok jemat.user posted image user posted image user posted image  Važno, da napreduje, pa čeprav bolj počasi. Saj bo vse nadoknadil. Je pa najbrž res pravi suhec. Si ga sploh ne morem predstavljati kako bi zgledal zdraven Neje, ki se mi zdi ogromna.

A kdo kaj ve kako je z Jonasom? Da nista reveža spet v bolnici, ker Nalin ni nič sporočila.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.5.2008 10:41:01   
nana35
Meni pa se vedno odvali skala iz srca,ko pošljem moje (pre)dolgo sporočilo in mi napiše "sporočilo uspešno poslano" ali nekaj takega...

Punce,tudi jaz vas imam rada!!

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 596
6.5.2008 10:47:20   
majra

Je pa vsaj ponoči brez problemov, tako, da se jaz ne upam še spustiti ponoči kakšnega obroka.Ker mi recimo vsi neki pametujejo, da bi ji ponoči dala vodo.

Meni tudi vsi težijo kaj jo hranim ponoči, da jo bom razvadla, da bo hotela skos jest ponoči.
Veš kaj, me sploh ni briga, kaj drugi govorijo. Raje se vstanem ponoči, tudi 3x če je treba in jo nahranim, ker mi samo ponoči poje malo večjo količino. Jo pa nahranim v spanju, da se niti ne zbudi.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.5.2008 10:55:36   
majra

user posted image

Veš, da je pri meni isto in lepše ne bi mogla povedat

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 598
6.5.2008 10:56:10   
martinca
sani, mu bom sporočila. pa mislim da te je ubogal še preden sem jaz prebrala to sporčilo, ker je zdaj pojdel 155ml.user posted image zjutraj ob 5.30 pa 170 ml.

anchikaa, kako se Daša že lepo igra z igračkami na igralnem centru. Patriku so pa bolj kot igrače na igralnem centru zanimivi prsti in si tiste rajši v uste tišči.user posted image

nana, sta se včeraj R. in  Uroš srečala na malci. pa je rekle Uroš da se po telefonu pogovarjava. R. pa njemu nazaj, ja saj če se po internetu ne meniva te pa se po telefonuuser posted image sva pač čveke.

sunny, res je bolj suhcen. še posebej če se slika skupaj z naninim Klemenom je velika razlika.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.5.2008 10:56:55   
dašabina
Aljaž vse naj najuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?