nana35 -> RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del (8.6.2008 19:59:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Kašice: jaz tudi ne kompliciram, dajem za jest tako kupljene kot doma narejene, le tiste z mesom ne kupujem, te bo jedla po 6. mesecu. Mislim, da hruške na spadajo med alergene, meni so samo povedali, da menda rade zapirajo. Otroci so lahko alergični na različne stvari, ne samo na tiste, ki so označene kot alergene; saj zato se pa GH uvaja postopoma, da se ugotovi kaj povzroči alergijo. Duda: lizat dudo, fuuuuj!! Ne, jaz tudi tega ne delam, čeprav sem njena mamica, ustna votlina vsebuje milijon, milijon bakterij....če se duda umaže se spere pod vodo... Glede hrušk,mislim,da olupi hrušk napenjajo,same hruške pa ne. Kar se pa tiče lizanja dude,pa se strinjam s tem,da je v ustih milijone bakterij,a žal,jaz to naredim,če nimam nobene druge možnosti,se pa izogibam tega kolikor je pač mogoče.Če je voda v bližini ali rezervna duda,potem gre,če pa ni nič od omenjenega,pa žal ne. Triš,lepega tigerčka ste nabavili.Stolček pa sem že zadnjič opazila,ker je tako lepo rumen še lepši pa je otroček v njem. Lunca,za fleke sem skupovala že boga in pol,zdaj še preizkušam,tako da bomo videli,če sploh kaj od tega deluje.Mi je pa žal,da ne bi spravila dol madežev,res. Sem tudi jaz zelo vesela nasvetov in mnenj od že izkušenih mamic,da ne bo pomote,sem hotela samo povedati,da bolj kot kompliciram,slabše je in da si jaz osebno delam potem res prevelike preglavice z vsem.Skoz nekaj berem in berem,pa potem se mi zdi,da več nič ne smem...
|
|
|
|