biba 78
|
Midve z Alino sma že doma, sma v redu, moja punca zelo dobro vse skupaj prenaša, že nekaj ur po op je bila dobre volje, klicala atija, se nama smejčkala, tako, da ni bilo tako hudo, kot sem prvo pričakovala. Zdaj edino kar je, morama doma delat preveze, drugače pa pravo olajšanje proti nasogastrični sondi. Smo vsi dosti bolj zadovoljni. Zdaj pa s polno paro papat, papat in še enkrat papat, da se potem tega čimprej znebimo. Naslednji naš cilj pa je, da se znebimo tudi kisika. Upam, da bomo naslednje leto že lahko šli na dopust, da bomo že brez vseh teh cevk itd. No, pa de še malo pohvalim našo pikico in namreč njena prva izgovorjena beseda je bila ATI, sledi ji baba, teta, la la.... dela poč poč, če ji nastaviš dlan, ter veselo ploska in dela bravo.... Veselo se že kotali na trebušček in nazaj, lepo že sedi, sicer jo še moram nekoliko držat za boke, ter že pokaže ne ne z glavico, ko ji mami hoče oturit žlico v usta. Jap, prava mala nagajivka je že ta naša Alina...... Pa na poti je že drugi zobek... Pa naj še omenim to, da jaz nisem mami ampak teta... Ji rečem, "Alina, reči mama" in ona me lepo pogleda, se na rahlo nasmeji in reče "TETA"... Pa če niso zlati ti naši pikeci..
< Sporočilo je popravil biba 78 -- 18.7.2008 15:05:25 >