bodoča -> RE: Vabilo na poroko - darilo (29.4.2008 9:05:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI IZVIRNO SPOROČILO: majcci Mene pa zanima par stvari. Letos se poroči moja prijateljica (se bolj redko vidiva, par krat na leto). 1. Če me ne povabi na poroko, ali se darilo kljub temu podari npr. ko se po poroki srečaš? Jaz sem vedno šla pogledat obred (tudi če nisem bila povabljena) civilni ali cerkveni in sem nesla simbolično darilo (poročno svečo, kaj kristalnega, ...) Hvala Sorry, samo to mi je pa ful mimo, da če nisi bila povabljena, si vseeno šla na civilni/cerkveni obred. Mene osebno bi zelo motilo, da bi nekdo, ki ga nisem povabila prišel zijale past na mojo poroko. Odgovor na prvotna vprašanja: 1. in 2. glede na to, da sta bolj odtujeni že in če ne boš šla na poroko oz. če sploh ne boš povabljena, pa moje tudi darila ne rabiš nosit, 3. v primeru, da si povabljena in ne boš šla, sporočila boš tako ali tako da ne prideš lepo pa je da pač poveč en verjeten vzrok (da ne boš rekla da ne veš zakaj ne prideš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
|
|
|
|