prosim pomoč!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


klara2007 -> prosim pomoč!! (28.4.2008 15:57:17)

prosim če mi katera lahko pove kako je ko so rastejo zobki...včeraj sem na forum že dala temo na kaj naj naredim, sedaj pa ne vem če je bruhanje tudi mono ko rastejo zobki???
je tako nemirna, sitna, skoz joče, spi po 15 min, ...vglavnem sploh ne vem kako naj ji še pomagam!
ali je možno da otroci bruhajo ob rasti zob??to da so sitni, jokajo, jim ni do ničesar še nekak razumem.




kristinaj -> RE: prosim pomoč!! (28.4.2008 16:00:52)

to bruhanje mi je malo sumljivo.........možno je, da se zelo slini in od bolečine in joka tudi bruha ampak samo slino.....če nimaš nič proti bolečini - sirup, gel, lahko prst namočiš v belo vino in z njim namažeš dlesni, vendar ne pretiravat

jaz bi, če ne bo bolje šla na posvet k p, ker nič ne stane oz. ob tej uri če p ne dela popoldne vpraši na urgenci kaj bi to lahko bilo .... jaz nisem imela nič podobnega zato ti ne morem pomagat...kaj pa vročina? si jo merila......




jagodica -> RE: prosim pomoč!! (28.4.2008 16:03:06)

Jaz bi jo peljala k zdravniku,bruhanje ni glih normalno pri dobivanju zob.
Lahko se pojavi vročina,tidi driska,za bruhanje pa ne vem.Če pa vprašaš zobozdravnika,bi rekel,da zaradi zob ne dobiš vročine,driske,ker to je normalen proces,češ,da se zdravniki preveč zgovarjajo na zobke.
Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]ni imela nevem kakšnih problemov,razen malce povečane temperature.




urška -> RE: prosim pomoč!! (28.4.2008 20:18:18)

seveda ne bruha ker ji rastejo zobje. vendar ji je zaradi tega najverjetneje padla odpornost in je skasirala kakšen virusek. tko je bilo pri našem. sem tudi mislila kaj mu je ker je takrat prvič bruhal in letela v ZD. na koncu je bil pa samo zob. sitna je najbrž zato, ker jo boli ko ji rastej zobje. poskusi ji dati pol žličke calpola.




klara2007 -> RE: prosim pomoč!! (28.4.2008 22:04:41)

pozabila sem napisat da je imela vročine 38,8.
pa ostala je v bolnišnici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], da jo pregledajo-kri, urin.




kristinaj -> RE: prosim pomoč!! (29.4.2008 8:14:21)

vem da je vsaka tolažilna beseda odveč....... sicer pa ne skrbi, je v dobrih rokah, pregledali jo bodo in ji znali pomagat.... ti pa lahko greš že danes, sedaj k njej na obisk in si tam lahko cel dan.......

srečno




Stran: [1]