Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
materinska šola + partner 13.2.2005 11:11:50
|
|
|
|
bivka
|
Midva z možekom sva pridno hodila na vsa predavanja skupaj 2,5 meseca pred rokom poroda! Uživajta! Lp, B
|
|
|
|
materinska šola + partner 13.2.2005 11:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, moj je šel. Sem ga pa skoraj za ušesa tja vlekla.
|
|
|
|
materinska šola + partner 13.2.2005 12:28:32
|
|
|
|
maja1977
|
Zdravo! Jaz imam rok 18.03., pa grem v materinsko ta torek 15.02. Imamo 3x po 4 ure, partner pa mora biti zraven (če hoče biti pri porodu) baje ravno prvič - ko razlagajo o porodu, pokažejo na videu. No tako je vsaj v Celju, verjetno je pa od kraja tudi odvisno. LP:rozica: Maja 9nebesa:modri:
|
|
|
|
materinska šola + partner 13.2.2005 14:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je šel- mal s težavo ampak je šel. Nič mu nisem povedala, da ne potrebuje potrdila da je lahko pri porodu zraven.:) v materinsko sem šla v 7 mesecu. lp
|
|
|
|
materinska šola + partner 13.2.2005 17:16:24
|
|
|
|
sabini
|
ninny oj mene pa zanima a tudi če možek ne hodi na materinsko šolo gre ravno tako lahko zraven k porodu
|
|
|
|
materinska šola + partner 13.2.2005 17:28:55
|
|
|
|
Primoza
|
Saj obstaja neka skrajšana verzija tečaja, vsaj v Ljubljani je l. 2000. Potem pa to velja "doživljensko". Zdi se mi, da jim je bolj važno, da plačaš nekakšno vstopnino za prisotnost pri porodu.
|
|
|
|
materinska šola + partner 13.2.2005 17:50:02
|
|
|
|
Naja31
|
Zivjo, midva ravno zdaj hodiva v solo za starse v Lj porodnisnico. Na prvi ura sva bila oba, potem je sel on z mano se ne nego dojencka in sel bo na obe predavanji o porodnih obdobjih, ki sta tudi obvezni zanj, ce hoce biti zraven pri porodu. Drugace pa gredo lahko ocetje tudi na "skrajsan" tecaj namenjen samo njim. Mislim, da je v lj porodnisnici vsak drugi in cetrti ponedeljek v mesecu.
|
|
|
|
materinska šola + partner 13.2.2005 21:13:55
|
|
|
|
miki
|
Pozdravljene! Moj je šel zmano že prvič.Hodila pa sva v Postojno.Mislim da je bilo dvakrat na teden po dve uri,trajalo pa je kake tri tedne.Bil je zraven tudi pri porodu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?