|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Inseminacija in BT
13.2.2005 10:01:01   
pokica28
Lep pozdrav vsem skupaj na forumu, oglašam se prvič, vaše pogovore pa spremljam že kar nekaj časa.:ups:
Tudi midva se trudiva že več kot leto dni za pikico, pa do sedaj še ni uspelo ( predlani sem imela izvenmaternično nosečnost 9nebesa- uspelo v drugem ciklu).
V petek sem imela prvič inseminacijo v MB-stop injekcijo sem dobila 12 dan menstruacije ( foliki veliki 24 oz.18 ), nato pa naslednji dan inseminacija ( po približno 26 urah ). Sedaj me pa zanima kako je z BT in inseminacijo?:zmeden: Že četrti ciklus sem jemala Klomifen in mi je dosedaj BT lepo pokazala preskok temp. ( od 36,4 na 36,9 ). Sedaj pa ne vem kaj se dogaja z mano, temp. imam že štiri dni enako ( 36,7-8 )in nič ne pokaže na ovulacijo. Upam, da je vse to posledica te injekcije in da je vse OK. Sicer imam jutri ponoven UZ-ko bom izvedela kako in kaj,vendar me zanima, če je imela katera podobne izkušnje?
Sicer pa kljub temu veselo:sloncek:in upava na veselo novico proti koncu meseca.
PS. Naj vam povem, da ste prave strokovnjakinje:bravo: na tem področju in upam, da boste tudi meni znale pomagati.

Želim vam lepo sončno nedeljo in da bi vse čimprej postale:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Inseminacija in BT
13.2.2005 11:27:33   
naja78
živjo pokica 28.

hm,kako ti naj pomagam:tudi midva se trudiva približno 8 mesecev za :duda:,pa do zdaj še nič.kar se tiče tvojih vprašanj ti lahko povem,da mi je G na pogovoru rekel ko sem bila pri njemu,nočem ti pokvariti veselja,ampak da je uspešnost inseminacije 10-20 %.zelo redki primeri uspejo,morajo biti res max.izpolnjeni vsi pogoji.
glede nato,da si ti je temp.dvignila iz 36.4 na 36,9 je to dobro,zakaj pa jo imaš zdaj že 4 dni 36,7 36,8 pa se mogoče kaj dogaja.;)tisto 0,1 stopinje naj te ne moti.
BT ti mora ostati povišana več kot 14 dni na 36,9 ali celo več,in potem je možno da si :nosecka:,če ta bt pade nevem kdaj moraš dobiti :hudicek:,malo si zračunaj in če boš imela od dneva ko moraš dobiti še vedno tako visoko bt je čisto možno.
nevem,pa kaj je to stop-injekcija.:ups:malo razloži.

glede na to,da imaš višjo bt kot 36,4 je O ziher bila.
JAZ BI POČAKALA IN SI MERILA TEMP.pa glej da sporočiš.

nevem,če sem ti kaj pomagala.mogoče ima katera več iskušenj z inseminacijo.

(odgovor članu pokica28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Inseminacija in BT
13.2.2005 11:39:34   
tinkamiška
Pozdravljena pikica 28! Jst žal nimam izkušenj z inseminacijo, ti bo pa sigurno katera druga znala kaj povedat o tem. Verjetno bo v ponedeljek več odziva, sej veš vikend...

Kakorkoli želim ti, da vama čimprej rata!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu pokica28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Inseminacija in BT
13.2.2005 14:23:08   
pokica28
Haj!
Se oproščam, ker sem malo nerazumljivo napisala glede moje BT.:ups: Vse prejšnje cikluse se mi je BT ob času ovulacije dvignila iz 36,4 na 36,9; v tem ciklu pa stoji na 36,7-8 že od 5 dneva dalje ( danes je pa že 15 dan; običajno imam ovulacijo 13-14 dan ).:zmeden:
Stop injekcijo ti pa dajo, da sprožijo ovulacijo in tako vedo kdaj narediti inseminacijo ( tako nekako mi je razložila med.sestra ). Zakaj pa se mi sedaj ni dvignila temp. pa ne vem, upam da mi niso kaj "ušpičli", saj sem prej imela vedno redne ovulacije in s tem tudi dolžino ciklov.
Sicer bom pa videla kaj bo jutri pokazal UZ in vam javim.

(odgovor članu pokica28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Inseminacija in BT
13.2.2005 14:32:27   
Pia73
Kolikor se jaz spoznam na te zadeve, si BT ni smiselno merit, ko je ciklus posebej stimuliran s kakšnimi hormonskimi pomagali,... :zmeden: Tak, da le bodi brez skrbi, strokovnjaki že vedo kaj delajo.

Sicer pa kot verjetno že veš je insiminacija uspešna v cca 10% primerih ampak že da sta z dragim prišla do sem je veliko. Če to ne bo uspelo bosta čez par mesecev v kakšnem postopku z večjo uspešnostjo.

Tako, da le pogumno naprej!

Pa srečno! :rozica:

Pia73

(odgovor članu pokica28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Inseminacija in BT
13.2.2005 16:06:03   
ameli
Hojla,
sama sem imela 2× IUI in obakrat sem pred inseminacijo bila na UZ, da so potrdili ovulacijo. Mislim, da so tudi tebi pred postopkom naredili UZ in če ne bi bilo O, ti ne bi delali IUI.
ameli

(odgovor članu pokica28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?