|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   flekci od mozorljev
28.4.2008 9:30:39   
Tajduška
Kaj narediti, da "izbrišem" flekce od mozoljev. Mozolj izgine, ostane pa rdečica, fklek.
Pomoč!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: flekci od mozorljev
28.4.2008 9:48:45   
ona
V lekarni si kupi kremo FADE OUT,ki super pomaga,da pobledijo flekci!
Jaz si z njo mažem po hrbtu,ker imam nekaj flekcev in ti garantiram,da bo koža spet kot je bila,pa za obraz lahko tudi uporabljaš!
Je pa krema kar draga,mislim,da okrog 26€,samo je vredna svojega denarja!

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2008 13:44:00   
ellie
Joj to mene tud zanima. Imam ogromno teh rdečih pik po obrazu...prav grozno izgledauser posted image  In to nikakor ne izgine...eno največjo imam že par let...in je še vedno enakauser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2008 17:40:42   
ona
No pol pa kar v nabavo,tale krema je tud za obraz in res pomaga,preverjeno,samo redno se je treba mazat-vsak dan npr.zvečer pred spanjemuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2008 13:28:56   
gojska
te flekce sonček pozdravi.
Sam saj veste kako je s tem soncem zdaj! Pazljivo.

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2008 13:34:25   
baguSka
te flekce sonček pozdravi

user posted image user posted image user posted image  ja valda... skrije ze, pozdravi pa ne!!! govorim iz prve roke!!

jaz mam cel obraz prekrit s fleki od mozoljev in se jih nikakor ne morem znebit... res pa nisem poskusla se te kreme, katero je pradlagala ona!? no, jaz mam ze od svojga 11.ga leta te tezave, torej 20 let skor in mi res nic ne pomaga... in jaz mam poleg flekov se brazgotine in tud ne vem kaj bom z njimi!?user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2008 13:36:23   
Tajduška
Baguska,.....sem včeraj govorila z našim lekarnarjem,....pa mi je priporočal nego od dr. Hauscka. Danes grem na posvet, pa da vidim kaj mi bodo svetovali!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2008 13:36:24   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image user posted image  ja valda... skrije ze, pozdravi pa ne!!! govorim iz prve roke!!

jaz mam cel obraz prekrit s fleki od mozoljev in se jih nikakor ne morem znebit... res pa nisem poskusla se te kreme, katero je pradlagala ona!? no, jaz mam ze od svojga 11.ga leta te tezave, torej 20 let skor in mi res nic ne pomaga... in jaz mam poleg flekov se brazgotine in tud ne vem kaj bom z njimi!?user posted image

Evo, še ena s točno takimi problemi. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2008 13:47:10   
gojska
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Evo, še ena s točno takimi problemi. user posted image

a res ? Sej verjamem, sam men vedno polet zgine kakšna drobnarija ki jo čez zimo fašem.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2008 15:04:06   
dana
Tajduška, prosim, da poročaš kaj si izvedla.

Drugače jaz vem za en postopek, kateremu moja kozmetičarka reče "molding", ko ti eno mešanico (ki naj bi bila naravna iz rož) nanesejo na obraz in potem se ti kao koža obeli. Ma ne vem točno no, da ne bom zdaj kaj narobe napisala. Je pa tale postopek že pred 4 leti stal okoli 50.000 sit.

Jaz sem vidla ženske po tem, in so ble res lepe, brez mozoljev in flekov, samo me zaenkrat še ni prepričalo. Kaj pa če ravno moji koži (od ne vem kolkih) to ne odgovarja user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2008 15:17:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Tajduška, prosim, da poročaš kaj si izvedla.

Drugače jaz vem za en postopek, kateremu moja kozmetičarka reče "molding", ko ti eno mešanico (ki naj bi bila naravna iz rož) nanesejo na obraz in potem se ti kao koža obeli. Ma ne vem točno no, da ne bom zdaj kaj narobe napisala. Je pa tale postopek že pred 4 leti stal okoli 50.000 sit.

Jaz sem vidla ženske po tem, in so ble res lepe, brez mozoljev in flekov, samo me zaenkrat še ni prepričalo. Kaj pa če ravno moji koži (od ne vem kolkih) to ne odgovarja user posted image

Kemični piling verjetno.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2008 9:25:46   
tinkamiška
Te flekce nikar ne izpostavljajte soncu, ker bodo za vendo ostali, treba jih je mazat z kakšno kremo posebej v ta namen, vsebuje lahko AHA kisline in C vitamin, malo poglejte sestavine, ni fino, če vsebuje hidrokini in ponavadi taka krema že vsebuje zaščitni faktor, če pa ne, pa se namažite po obrau še s kakšno dnevno kremo z zaščitnim fakrotjem.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?