zima22 -> RE: ni lakote (28.4.2008 13:38:41)
|
Kaja2007, a ti ni odveč napisati koliko poje? imamo namreš 13m sinka, občasno zelo neješčega, prav zaineresiran za hrano pa ni nikoli. Naš povprečen jedilnik zgleda približno takole: zjutraj 150 mleka, okrog 8.30 sadje (npr. pol jabolka, pol banane, mogoče malo kruha), ob 12.30 ima kosilo (poje približno 150 do 200, ampak se je treba kar potrudit za to, dam pa mu v glavnem vse), okrog 16.00 kakšen jogurt ali puding, večerja pa ob 19:30 (kakšni linoti, ali polenta z mlekom, mlečen riž in kaj podobnega). Meni se to ne zdi veliko, ampak več enostavno ne gre, bolje rečeno, če poje to, kar sem napisala, imamo zelo dober dan. Tehta 9,5 kg. Ko pogledam jedilnike iz vrtcev, imam včasih občutek, da tam pojejo sam do 15 ure toliko kot naš v celem dnevu. kakšni namazi sploh ne gredo, tudi evrokremi ne, pri siru in salamah se kar stran obrne in zamiži. Tudi za nobeno drugo hrano ne morem reči, čes to ima pa rad. Naš nima nič rad, po mojem ne bi nič jedel. Tudi ko spusti kakšen obrok, ni pri naslednjem nič bolj zainresiran za hrano. Koliko pa vaši jejo? Imate kakšen nasvet?
|
|
|
|