mtd - je prišel? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> mtd - je prišel? (13.2.2005 8:30:39)

Mož torej? Kako se razpleta?

ZARA -> mtd - je prišel? (13.2.2005 8:32:10)

ja mene tud zanima ce ga je ze najdla,oziroma on njo!!??

oj,al binca...vidm da spet delas!!

ZARA -> mtd - je prišel? (13.2.2005 8:56:36)

ja pol paa res ni panike...

A mu ni nic dolgcas po otrocku??
Nobenega obcutka... matr!

Anonimen -> mtd - je prišel? (13.2.2005 9:00:26)

Jaz pa sploh ne morem razumeti tega, kako lahko en človek drugemu človeku povzroči toliko groze. Pa sploh ni važno, ali je parner ali pa samo predstavnik iste rase. Pa še mamici z malim otročičkom. To je po moje bolano. To ni normalno.

Bela -> mtd - je prišel? (13.2.2005 9:01:21)

Zgleda, da za stvari, ki jih dela ne sprejme odgovornosti...:(

kaja11 -> mtd - je prišel? (13.2.2005 9:01:50)

Splišni, se strinjam... po moje se na takega človeka sploh ne moreš zanesti.

.ču -> mtd - je prišel? (13.2.2005 9:12:50)

Sam res,tole je pa visek:hudicek:
Mtd dobre zivce mas,res:zmeden2:mene ze v norisnco odpelejo v taki situaciji:(
Me panika zagrab ze,ce se mi moj na mobi koj ne oglasi,koj pomislm,da je blo kej na cest k se tko delec na siht vozi.

Res si dobra,da to prenasas!
A pa ga je mogoc luna mal vrgla,tale zej ta zadna je kr fejst sekala,sam je pa tud ze en cajt,kar je bla:(

Ne sam v takih situacijah se pa na luno res ne nors izgovarjat,sploh ni opravicila:grrr:
Mater teli dedci:hudicek:

Vse dobro in lp:rozica:

lin -> mtd - je prišel? (13.2.2005 9:28:02)

Brez besed.Res je s.....!Oprostite na izrazu!

tinadvojčica -> mtd - je prišel? (13.2.2005 9:34:40)

Ja meni bi se zmešalo.Tudi pri nas smo na bojni nogi.A ni grozno da imaš otroka ki ga obožuješ imaš pa tudi človeka ob sebi ki nima časa biti ob otroku?Mislim da bi dostim ženskam bolje na svetu če bi bile same!Na žalost je tako!

Anonimen -> mtd - je prišel? (13.2.2005 9:58:39)

Se strinjam, tinadvojčica. O tem ni dvoma.

india -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:20:34)

Obstajajo moški, ki so pač total neodgovorni. Ko bo prišel, bo pa na koncu še užaljen, če mu bo kaj rekla. ker pa je jutri Valentinovo, pa se ji bo po vsej verjetnosti skušal odkupiti s kakšno malenkostjo:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:.
Poznam take, otroka in ženo imajo samo ob določenih priložnostih, drugače pa so oni TOTAL SVOBODNI! :grrr::grrr::grrr:

To, da je pa njo že dva dni strah,kaj je z njim, pa bo nejmnu tako al tako čisto mimo.:grrr::grrr::grrr:

mammika -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:26:58)

Uh tole je pa res kruto...Pr men bi enkrat to naredu pa nikol več ker bi sam spokala pa šla.....To ni spoštovanje,,,,No upam da je vse ok pa da je že doma...
LP :sloncek:

india -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:28:52)

Medve sva kontaktirale še ponoči, okrog pol enajstih, takrat ga še ni bilo in se je odpravila spat.

Ne verjamem, da se je :hudicek: že prikazal!

mammika -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:30:22)

Ja res je boga ane..Celo noč bit dežurn da se mu ni kej zgodil pa to ...mislim ....c c c

cmokec -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:30:29)

To presega vse meje razuma. Sočustvujem z MTD, ampak jaz bi zamenjala ključavnice.

cmokec

Nogavička -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:32:26)

Po moje so ga odpeljali na streznitev v zastonj hotel.Tako bi bilo še najboljš, a ne?:grrr:

L.p.

Tea

Anonimen -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:40:06)

Kaj pa če se je res kaj naredilo, ko se mtd tolk časa ne oglasi? Vem, da ti je težko, mtd, ampak, daj oglasi se, veš da smo s tabo.

india -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:58:39)

Dekleta, mtd sporoča, da je vse ok, mož je ponoči prišel domov :grrr:, pijan. Ko bo lahko, se bo oglasila sama. Vsem se zahvaljuje za skrb!

:miska:

Tina26 -> mtd - je prišel? (13.2.2005 10:59:03)

No zdaj pa bi se res ze lahko javil.
mtd drzi se, pa javi ko bo prisel in kaj ga bo doletelo ko bo prisel.
:rozica: :rozica: :rozica: pa za boljse pocutje

mtd -> mtd - je prišel? (13.2.2005 11:01:45)

:rozica::rozica:
jooj, nisem vedela, kako ste skrbne, hvala vsem, tako vas imam rada:rozica::rozica:
hja, ded je doma, prišel ob 11h ponoči in od nalitosti spal kar v avti, ob 2h je pa že bil v postelji. se še nič ne meniva, je pa zihr, da je pil, ker smrdi.
verjetno vam bo e Miška napisala, ker sva se čuli, no brali.
Žal mi je, da sem tako pozna, a sva z malim spala zjutraj.
No, je zdrav in živ, imate pa prav, to se je že zgodilo ene parkrat, a včasih je vsaj prišel domov isto noč, kaj takega pa še ne!
Res hvala vsem, sem vam dolžna.
Punce, ve ste najboljše!:rozica::rozica:

Anonimen -> mtd - je prišel? (13.2.2005 11:01:45)

Hvala, Miška, sam da se je rešilo na prvi stopnji. Kako bo na drugi, bo pa mtd povedala.

nejcko -> mtd - je prišel? (13.2.2005 11:54:54)

O.k., zdaj je doma in živ in zdrav(?), počakaj, da pride k sebi, potem se pa resno pomenita. Take stvari se ne smejo več ponoviti!

Anonimen -> mtd - je prišel? (13.2.2005 12:06:30)

Kaj boš dolžna, zato smo, a ne?

Ko pride k sebi, ga pa res v roke vzem. Ornk.

Te situacije ti pa prav nič ne zavidam:-((

.ču -> mtd - je prišel? (13.2.2005 13:38:13)

Ja sam,da je doma,res si dobra,da tole prenasas:rozica:
Zdej se bosta pa mogla ornk poment(seveda,ko pride k sebi)pa pocas mu bos mogla kasn ultimat postavt,ce se je to ze dogajalo:grrr:

Ker tud tvoji zivci ne bojo vecno to dopuscal,sej jih menda nisi na loto zadela:zmeden2:
Sam ponavadi je pr moskih tko,da so le redko sami kej krivi:grrr:zmerej iscejo krivca drugje.

Drzi se,otrocek te potrebuje:rozica::rozica::rozica:

tinadvojčica -> mtd - je prišel? (13.2.2005 14:52:46)

Mtd hvala bogu da je z njim vse o.k.Je pa najbrž kar težko nekoga skenslat čeprav si zasluži da ga desetkrat skenslaš.
Joj te moški kako lep svet bi bil brez njih!!!

Stran: [1]