Tunizija-hotel...izkušnje? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

hmm... -> Tunizija-hotel...izkušnje? (27.4.2008 17:45:03)

Pozdravljene RR-jevke!

Mene pa zanima, če je katera od vas že bila v hotelu: Paradis palace - Tunis?

Žal ne najdem spletne strani od hotela.

Me pa zanimajo vaše izkušnje v tem hotelu. Ni važno koliko časa. Zanimajo me predvsem sobe, saj so ponavadi čisto drugačne kot pa na slikah, potem me zanima tudi predvsem hrana. Vseeno če je all inclusive, je ponekod hrana neokusna in podobno.

Hvala za odgovore in želim vam še lep preostanek dneva!

Goldy -> RE: Tunizija-hotel...izkušnje? (28.4.2008 9:50:08)

Midva sva bila v tem hotelu lani septembra. Hotel je renoviran, nekaj so šele urejali. Sobe so lepe, hrana dobra. Midva sva bila s hotelom in celotnim aranžmajem zelo, zelo zadovoljna. Edino, ko je nanosilo travo na obalo, so jo pograbili enkrat, pol so bili pa bol leni za takšne reči.

Internetna stran je: www.htoelparadispalace.com

Če te še kaj zanima, vprašaj!

LP

Goldy -> RE: Tunizija-hotel...izkušnje? (28.4.2008 9:50:53)

www.hotelparadispalace.com

Oprosti tiskarskemu škratku!

kristinaj -> RE: Tunizija-hotel...izkušnje? (28.4.2008 10:24:20)

tam nisem bila ampak sem link pogledala in.....uuuuuuuu kako lepo, človeka kar zapelje......

Goldy -> RE: Tunizija-hotel...izkušnje? (28.4.2008 10:31:38)

Kristinaj, je lepo, kajne?

Bi še šla nazaj, takoj!

LP

hmm... -> RE: Tunizija-hotel...izkušnje? (28.4.2008 11:35:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Midva sva bila v tem hotelu lani septembra. Hotel je renoviran, nekaj so šele urejali. Sobe so lepe, hrana dobra. Midva sva bila s hotelom in celotnim aranžmajem zelo, zelo zadovoljna. Edino, ko je nanosilo travo na obalo, so jo pograbili enkrat, pol so bili pa bol leni za takšne reči.

Internetna stran je: www.htoelparadispalace.com

Če te še kaj zanima, vprašaj!

LP

Najlepša hvala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]