Fizioterapija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kaja11 -> Fizioterapija (13.2.2005 8:16:41)

Ne vem ali sem to prebirala na RR ali MON... ampak me je kar malo zaskrbelo, ko sem ugotovila, da je veliko hipertonih ali hipotonih otrok...... v razvojni pa reveži fuuul jokajo... starši so pa čist prestrašeni. Skratka, zasledila sem, da je v LJ ena privat fizioterapevtka, ki je zelo prijazna in sem našeka junaka odpeljala na pregled... pediatrinja na pregledu pri 3.5m ni ugotovila nič posebnega.
Na pregledu je bilo fenomenalno... gospa je fuul prijazna, lepo dela z dojenčkom, pokazala mi je na kaj moram biti pozorna (malo dviguje ramice in nazaj zateguje glavico), pravilne prijeme.... ene stvari sem jaz čisto narobe delala... npr. nalepke nad previjalno sem imela tako postavljene, da je maček skos nazaj pogledoval...
Lahko, da bi zadeve sam prerasel... mogoče bi pa naša pediatrinja to opazila šele pri npr. 7m in bi imeli sigurno več problemov pri odpravi teh nepravilnosti.

Joj, kolk sem naložila:zmeden:

dory -> Fizioterapija (13.2.2005 9:09:10)

Mi imamo strogo a zelo strokovno podkovano terapevtko..zal pa je tamal tko trmast in se ne pusti nikomur...zato krici da je groza,mamice zunaj pa s se vecjim strahom pricakujejo terapijo,ko slisijo nasega sredi pevskih....ni prijetno res ne...a ce kej pomaga bomo ze potrpel:zmeden:

nancy300 -> Fizioterapija (16.2.2005 10:31:42)

Teja,

Tudi z naso tamalo je podobno. Smem samo vprasat, kam in h kateri terapevtki to hodite na terapijo?

Stran: [1]