Tommy Tub (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mroz -> Tommy Tub (12.2.2005 22:52:53)

Berem, da vas veliko uporablja čebriček za kopanje. Ker se moj angel še vedno nerad kopa, sem pomislila, da ga tudi jaz nabavim, ampak imam eno vprašanje: kako pa otročkom umijete glavo?

Nestrpno pričakujem vaše izkušnje!

Pa lepe sanje vsem!

Jančika_ -> Tommy Tub (12.2.2005 22:54:15)

Krpico zmočim in jo ožmem nad njegovo glavo. Nobena umetnost:).

mroz -> Tommy Tub (12.2.2005 22:55:42)

Pa ni joka, ker mu gre čez ali v oči; mislim, kadar ima našamponirano glavico?

Jančika_ -> Tommy Tub (12.2.2005 23:02:17)

Ni mu najbolj všeč, ampak saj tudi oblačenja ne mara, pa ni kaj, obleči ga je treba.:)-

Šampon uporabljam zelo zelo redko. Glavico mu zmočim kar z vodo, v kateri ga kopam, dodam ji malo Weledine zeliščne kopeli, ki ne vsebuje nič mila ali šampona, je skoraj kot kak čaj. Zaenkrat to zadostuje, ker ni ekstra lasat. To pa naredim čisto vsak dan.

Da pa se otročku tudi malo nagniti glavo nazaj, tako da to kar gre. Mi imamo malo večji čebriček Shantala (poglej v albumu), pa ima mali kar nekaj prostora, tako da so možni kaki manjši manevri. Tudi pregibe mu lahko umijem, ampak sem morala vadit:).

Pupica -> Tommy Tub (13.2.2005 8:57:23)

Midva sva zadevo rešila tako, da se tisti dan kopamo v banjici:zmeden::zmeden::zmeden:

Je pa prava mora kopat se v banjici, zelo moraš pohitet, najina princeska pa je navajena, da se lahko tudi 20 min igra v čbričku:ups::ups::ups:
Tako da sva nekajkrat poizkusila tudi tako, da sva pripravila dodaten vrč čiste vode, potem jo je oči prijel in zavil v brisačo, tako da je glavica nad čebričkom, jaz pa sem splahnila, ter takoj zavila v brisačo.

Prijetno kopanje:racka::racka::racka:

Anonimen -> Tommy Tub (13.2.2005 9:25:37)

Tudi jaz mu vsak dan umijem glavo, vendar ne s šamponom ampak kar s kopeljo, ki je v vodi (v vodo dodam tri kapljice mullerjeve kopeli). Kopam ga pa z naravno gobico, to gobico namočim v vodo, glavo rahlo nagnem nazaj, na rob glave nad čelo mu položim pravokotno eno roko, z drugo pa gobico nad glavo ožamem in to ponovim večkrat zapored.

Annny -> Tommy Tub (13.2.2005 11:28:07)

Jaz pa laske umijem z naravno spužvo- tako da ne pride voda v očke. Nanjo dam malo šampona in potem splaknem s čisto vodo iz čebrička.

LP

Stran: [1]