[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.2.2005 21:39:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jančika_ -> Koliko dni v hladilniku? (12.2.2005 21:41:56)

Jaz kak dan ali dva, max. tri, Joe bi pa po moje cel teden kaj not pustil:zmeden:. Njemu se vse zdi še OK. Kaj pa vem, meni itak pogrete stvari nekak ne teknejo, njemu je pa čisto vseeno.

Teni_ -> Koliko dni v hladilniku? (12.2.2005 21:49:24)

Jaz ponavadi kak dan, juho pa nekje 3 dni.

LP,
Mojca:rozica:

Kenny -> Koliko dni v hladilniku? (12.2.2005 21:50:01)

Enako kot Jančika, če mislim porabiti čez več dni, pa rajši zamrznem(npr. govejo juho, bolonjsko omako in podobno).

Annny -> Koliko dni v hladilniku? (12.2.2005 21:57:18)

Max 2 dni (meso, juha, riž, omake ipd.), medtem ko krompir, ki ga ne pojemo takoj, še isti dan roma v smeti.
Sploh jajčne jedi (npr. 'snežene kepe') ne smejo stati dlje kot 2 dni.

LP

Anonimen -> Koliko dni v hladilniku? (12.2.2005 22:03:03)

Mi mamo juho tam ene 5 dni tudi...je čist ok. Govejo. Kjer je krompir še isti dan v smeti, mesa mrzlega niti pogretega ne je nihče...tko da dobijo :muca: al pa :kuza:.

Anonimen -> Koliko dni v hladilniku? (12.2.2005 22:07:55)

Jaz se ravnam po mojem izostrenem vonju (vidim slabo, slišim pa tudi kakor kdaj...).
Govejo juho tudi po nekaj dni, prav tako meso v njej, ostalo pa ponavadi tudi po parih dneh kužiki damo, ker nihče ne more toliko pojesti, kot moramo skuhati. Pa tzdi ona včasih ne mara, ker je večinoma samo tisto, kar voha, da se kuha.
V glavnem se jaz čisto zares ravnam po vojnu. Vsako stvar prej povoham in če mi ne smrdi, je zame dobra. Pri Tiborju pa bolj pazim.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.2.2005 22:15:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Joe -> Koliko dni v hladilniku? (12.2.2005 23:37:03)

Pripravljena hrana? Po občutku. 3 dni je kar dobra meja. Špinače ne smeš pogrevati, ker s tem gojiš škodljive nitr(a?, i?)e, veliko jedi "na žlico" pa je pri drugem ali tretjem pogrevanju celo boljših kot pravkar skuhanih. Napisano velja za shranjevanje v hladilniku.

V hladilnik spraviva tudi do polovice porabljeno stekleničko otroške kašice. En dan zagotovo zdrži.

Roki na embalažah so določeni tudi s stroški garantiranja svežosti in odločitev glede sprejemljivega tveganja odškodninskih tožb potrošnikov. Pomeni: realno so daljši.

Stran: [1]