catisima -> RE: abrazija (26.4.2008 13:16:59)
|
ej hvala vama...ja kontrolo imam čez 4 do 6 tednov, bolniške pa teden dni zaradi preveč zgubljene krvi. Sej je težko ampak morda je vsaka stvar za nekaj dobra, da se zgodi tako. kljub pljuvanju po abraziji v ljubljani in pritožbe poznanih po abraziji, sem bila jaz zadovoljna. Saj mi je zdrvanica poskušala zadevo uredit, vendar je po pregledu zgledalo kot v klavnici in je rekla, da ni to dobro in mormo spucat. potem mi je pa vse razložila kar me je zanimalo, ko pa sem bila potem popoldan na čiščenju pa me je potrepljala in pomežiknila, tako da sm vedela da je res ona tam, kot je obljubila. zvečer ob 19h sem bila potem odpuščena iz bolnišnice, samo popoldanska sestra in zdravnica pa nista bili kaj preveč pripravljeni svetovat. tudi v bolnici so mi dali vložke vir tako, da bom te uporabljala pri naslednji menstruaciji. še enkat hvala z ainformacije, bomo sedaj preizkusili zvezo in njegovo vzdržnost; zdaj strada že en mesec pa bo moral očitno še enega, ampak z akasnejšo popolno srećo bo pretpel vse...
|
|
|
|