|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
14.5.2008 0:01:57   
skuštrana
Jasna, on ta zgornji položajuser posted image Buda oz. kengeru...

Tisti spodnji položaj - tam semi zdi je mt nekako prilagojen, ker če dam jaz arsena v svoj mt v takšnem položaju čisto drugače pride...se načeloma da nosit tudi tako, ker sedi z nogicami naprej..probaj v svojem z Neli .poglej si na strani od kozy carrier.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 14.5.2008 0:05:16 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
14.5.2008 0:02:39   
pot
Vanili, mislim, da je okoli 24-48 ur lahko kritično. Upam, seveda, da ne bo nič.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
14.5.2008 0:02:45   
VANILI
jasna - madona, na to pa sploh nisem pomislila, da kar visi. hm.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
14.5.2008 0:03:58   
VANILI
pot, jaz tud upam...

no, sicer pa je položaj na boku mt super. zdaj pa RES grem.
alhko noč

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.5.2008 0:07:56   
skuštrana
http://kozycarrier.homestead.com/instructions.html

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.5.2008 0:09:53   
jasna
Skuštrana, ja sej sem vedela da misliš budouser posted image . Hotela sem pokomentirat ta drugega. Mt tam ima trkec, ki omogoča zožanje, če sem prav razumela. Meni otrok tam deluje kot npr v kenguruju. Da visi. Bom pa probala.

Nočko!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
14.5.2008 0:13:16   
skuštrana
Skuštrana, ja sej sem vedela da misliš budo . Hotela sem pokomentirat ta drugega. Mt tam ima trkec, ki omogoča zožanje, če sem prav razumela. Meni otrok tam deluje kot npr v kenguruju

Jah, on ta drug itak ni za tiste, ki ne marajo nog narazen držatuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.5.2008 0:15:20   
skuštrana
Meni otrok tam deluje kot npr v kenguruju. Da visi. Bom pa probala.

meni tudi, jauser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
14.5.2008 0:16:29   
Pandica
VANILI   reakcija po cepljenju je lahko 48 ur. Upam pa, da je ne bo Teo imel.
Je fajn, če daš takoj po cepljenju na mestu vboda kamiličin obkladek, pomaga.

Jasna  kaj pa delate, da ste brez tople vode? Lahko pa se prideš k meni tut stuširat, imamo zdaj 2 kopalnici user posted image V sp. nadstropju bano, zgoraj pa full veliko masažno tuš kabino user posted image tako, da še lahko izbiraš.

Zdaj pa grem jaz tut spat, ker sem že utrujena, nos pa imam itak tako zamašen, da že komaj diham.

Lahko noč mamice in user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
14.5.2008 0:26:48   
jasna
Pandica, mmm masaža pod tušemuser posted image user posted image . Mi nič ne delamo ampak toplovod štrajka. Tako je to, ko si od drugih odvisenuser posted image . Če pa še jutri ne bo vode, bom pa res popenla. Mogoče me še na srečanje ne bo, ker postajam podobna cave womenuser posted image .

Sedaj pa res lahko nočuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.5.2008 6:37:26   
VANILI
dobro jutro,mamčice in user posted image !!
evo, že od 6-ih pokonc, pa spat sem šla ob dveh - nisem mogla zaspat, ta quinny me je tok mučil in na koncu sem se odločila, da ga prodam. Itak je čisto nov. pa kupim noega, z naklonom, Tako.

reakcije zaenkrat hb ni, da jele ne bi niti bilo.

sonček je že na nebu, perilo je že obešeno, zdaj pa akcija.

lepdan!!!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.5.2008 8:05:12   
*kinnie*
Pozdravljene.
Sem morala hitro spet mal na RR pokukat, čeprav imam zares zadosti drugega dela!

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

user posted image naša poje zvečer mlečne kašice 50-90 mml, dopoldanska malica - sadni ali zelenjavni obrok pa 2-5 žličk. Ali naj vztrajam in čakam pri tem, da zapolni ta obrok na večjo količino, ali naj ji še za zajtrk dam mlečno kašico? Sicer je ostalo dojenje...

Pri nas poje polna 2 obroka....po 150-200 ml, pa mu dajem še vedno samo 2 obroka, ker imam zadosti mleka in ker se rad doji. Drugače pa če želiš dodati obrok, jaz ne bi čakala, da bi pojedel čisto polna 2 obroka, ampak bi mu najprej postavila red 3 obrokov, količina se bo že povečevala....

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.5.2008 8:17:50   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

kinnie, kdaj mava žedelovno akcijo?? 

Čaki čaki, ni feeer! A ti tud počakaš, da je narejeno, pol pa vprašaš?user posted image user posted image user posted image Pri nas smo po mojem vsi takiuser posted image user posted image , al pa tisto, ko se dela, eni namesto, da bi pomagal rečejo, če bo kej za pomagat, me pa pokličteuser posted image user posted image .

Včeraj je pa tast mal zanoru hehhehe, ker samo midva kuriva za vodo, ostali gospodje pa....ja solarne celice so nam crknile-pa so 1 leto stareuser posted image , moramo pa kurit za vodo....sem mal žleht, jih je tašča slišala.....mater bom počasi že mislila, da sem s tastom poročena...
Hemoglobin 116 je čist ok...

Pandica: Meni najbolj, ko grlo samo začutiš pomaga mrzel pir....če pa že boli pa septolete...so močnejše kot Neoalgin. Pa obvezno pijem čaj z veliko meduuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.5.2008 8:25:56   
*kinnie*
uuu spet same nogice.....šibam delat

user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 14.5.2008 8:27:30 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.5.2008 8:44:32   
teka
jutro!

vanili, evo sem zdajle prebrala, da ga boš kar prodala, zappa namreč. No mi smo sicer z njim fuuul zadovoljni, je lepo vodljiv, se super zloži, samo naklon pač...pa mogoče košara za kakšno stvar odloži... no, meni ni žal, naša skoraj 3 letnica še sedaj ful uživa v njem. za tamalega pa imamo itak drug voz (jane) v katerem lahko spi kot car. ga sicer ne gre zložit tako na malo kot marelo, ampak večinoma to tudi ni potrebno. Hemoglobin: max ga je imel 105, je rekla P da je mejna vrednost. predlagala je, da mu začnem dajat rdeče meso, predvsem jetra (pa še nisem, ker mi je ful čudno, da bi že prešaltala na meso user posted image ), dajem za pit sokove z železom (rdeči sokovi - z ribezom ipd. - pa max noče nič pit, iz nobenega lončka, kozarčka ali flaškeuser posted image ), pa npr. suhe marelice (to pa dajem) in mlečne kašice, kjer je dodano železo. pa itak se bo z gosto hrano po mojem to porihtalo, upam.

štajerke, danes se vidimo user posted image zdaj pa še hitro skočim v h&m user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.5.2008 9:10:13   
lane31
Mi smo imeli full mirno noč do 5h ko je bila tako huda lakota da so jo slišali vsi sosedje , vročino je imela samo 37,8 user posted image  ....zdaj pa je še nisem jezila z termometrom ker tako pridno čeblja v poseljci ......Joj upam ,molim da gre h koncu
Mi je zelo žal za srečanje ,lepo se imejte na novem placu user posted image  pa izkoristite previjalnico ker sem nekje zasledila da je baje nadpovprečno lepo urejena

Teka......dobro nakopuj user posted image

Kinnie....bejž delat user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.5.2008 9:24:04   
VANILI
evo...reakcijauser posted image  ma vročino 38.3 v ritki.upam da ne bo šlo na slabše.
pa sem bila že s kolegico zmenjena in zrihtna, da obiščva sodelavce,teo pa nekaj sitkan, pa mu probam hrbtek, topel, pa samo po meni bi plezal.in zmerim...user posted image

lane, hb da gre vam na boljeuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.5.2008 9:34:11   
lane31
Vanili daj mu kar svečko ,ker ga najbrž tudi boli

Pot....zdaj vem da sem te zamenjala z Oktoberko ....sorry

Še vedno imamo le 37,8 v ritki user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.5.2008 10:13:09   
Kasija
Najprej dobro jutro!

Vas berem, samo zmanjka časa za odgovore. Tako, da bom danes kar začela z odgovori.

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Vanili,jaz imam  svoja oblačila v 5 kategorijahuser posted image :
1. obleke za  pred mojo 1.nosečnostjo, ko sem bila šlangica
2. obleke za pred mojo 1. nosečnostjo, ko nisem bila šlangica
3. obleke po 1. porodu
4. nosečniške
5. obleke po 2. porodu

In v takem vrstnem redu kot so, je tudi količina. Za 5. kategorijo jih nimam skor nič - sedaj sem v hm kupila par, pa še to malček tesne... Še vedno sem optimistka, da shujšam, samo čakam, da začne Tjaša bolj jest gh, ker res, ko manj jem, manj mleka...

Alina_alin predlagam, da se kar dobimo vse s svojimi premajhnimi in /nekatere, ne jaz user posted image / prevelikimi cunjami in si jih izmenjamo user posted image .

Klaudia jaz sem na hiši parkrat na teden sigurno. Včeraj sem bila, ampak ti nisem rekla, ker sem morala delat - mojega ni bilo doma.  Tako da sprehod bi bil super! Lepe fotke!

Jasna najbližji tuš je pri meni user posted image

Pandica sem ugotovila, da sem brez veze spraševala kako z user posted image  na gradbišču. Moj je posebna kategorija - joka, cvili, hoče vse videt, le redko zadovoljen v vozičku...me pa zato manj radi vidijo na gradbišču, ker sva itak bolj za zgago. Ne vem, če mu kupim stajico, a bo sploh hotel biti noter?

Pot a to oskarjevo neprenašanje hrane še ni za obisk pri zdravnici - alergologinji? Kaj pa pravi pediatrinja, je imela kake nasvete? Zoprno, če ti takole otrok nič ne prenaša dobro.

Elian je čisto preč od sreče, da se zna premikat tudi naprej in neprestano raziskuje. Tako seveda najde vse, kar ni zanj. Igrače so čisto mimo, škatle pa zakon. Žal ima še raje plastične vrečke, tako da jih zdaj vse skrivam, da jih ne dobi. Je pa hb boljše volje in se večinoma smeji.

Vreme v četrtek: pretežno jasno
Čet  15.05 user posted image 11º | 23º Jaz glasujem za čolnarno.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.5.2008 10:15:50   
Kasija
Vanili elian je imel do sedaj vsakič reakcijo na cepljenje in sem mu /po nekaj nad 38C/ dala calpol in je bilo hitro boljše. Celo sva šla na sprehod, komu je popustila vročina in če je bilo lepo vreme, sem se samo izogibala zaprtih prostorov polnih ljudi.  

Živa noče mi poslat fotk - jih dobiš, ko mojega nateram pogledat, kaj mi šteka.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 14.5.2008 10:17:20 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.5.2008 10:15:57   
sanwebdra
Skrajni cajt, da se zrihtam - srečanje čez 45 minut!!! user posted image

Lep dan vsem ...user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.5.2008 12:02:35   
VANILI
vročina pada, v ritki 37,9. sicer je teo ok, ampak po mojemu tud zobki delajo preglavice.

user posted image živa, kinnie in ostale, ki še obilno dojite: koliko gh (obrokov) padajete svojimuser posted image ?

tud jaz 1:0 za čolnarno (to vem, kje jeuser posted image )

< Sporočilo je popravil VANILI -- 14.5.2008 12:04:32 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.5.2008 12:59:14   
VANILI
ma kako je to mogoče. čist je tašvical u glavo, pa na otip hladen, a v ritki mu kaže 38,5...user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.5.2008 14:08:40   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

vročina pada, v ritki 37,9. sicer je teo ok, ampak po mojemu tud zobki delajo preglavice.

user posted image živa, kinnie in ostale, ki še obilno dojite: koliko gh (obrokov) padajete svojimuser posted image ?

Zjutraj se podojiva še v postelji, odvisno od ure, lahko pred sprehodom še enkrat...Kosilo 11.30, dam mu eno vrste zelenjave, piščančji file in prilogo, krompir, riž....on tega poje zelooo veliko, poln krožnik, brez heca, ob 17 h dojenje, večerja ob 19h...poje 200 ml mlečne kašice ( rižolino, gresolino, DM kašice, keksolino) ob 21 dojenje in spanje. Ponoči se ponavadi dojiva 1x, danes 0user posted image user posted image , kadar ima krizico večkrat.
Tako ostajava pri 2 obrokih GH in mislim, da bo še nekaj časa tako, ker obema več kot odgovarjauser posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.5.2008 14:20:16   
skuštrana

živa, kinnie in ostale, ki še obilno dojite: koliko gh (obrokov) padajete svojim ?

Mi2 sva na približno 120 ml goste hrane dnevno, kar bi bil recimo en obrok. Jaz delam tako, da mu to dam vsakič pred dojenjem, pa poje kolikor pač poje(ostalo gre v hladilnik do naslednjega dojenja) potem se pa še dojiva..Ker če bi vsakič sproti skupaj packala ne bi nikamor prišla. Mu pa ne dajem več mlečnih kašic(razen če se mudi) ampak druge obroke(zelenjava, sadje, proseni kosmiči, ...). Mleka dobi itak pri meni več kot dovoljuser posted image . Tako mi čez dan poje cca 120 ml(dam v majhen frutkov kozarček). Je pa p danes rekel, da ni panike, da naj greva kar počasi, da se nikamor ne mudiuser posted image , ker mali lepo napreduje...

Nove mere - 8660g ter 70 cmuser posted image

Danes je bil cepljen, ni niti mu rekeluser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.