Kasija
|
Najprej dobro jutro! Vas berem, samo zmanjka časa za odgovore. Tako, da bom danes kar začela z odgovori. IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin Vanili,jaz imam svoja oblačila v 5 kategorijah : 1. obleke za pred mojo 1.nosečnostjo, ko sem bila šlangica 2. obleke za pred mojo 1. nosečnostjo, ko nisem bila šlangica 3. obleke po 1. porodu 4. nosečniške 5. obleke po 2. porodu In v takem vrstnem redu kot so, je tudi količina. Za 5. kategorijo jih nimam skor nič - sedaj sem v hm kupila par, pa še to malček tesne... Še vedno sem optimistka, da shujšam, samo čakam, da začne Tjaša bolj jest gh, ker res, ko manj jem, manj mleka... Alina_alin predlagam, da se kar dobimo vse s svojimi premajhnimi in /nekatere, ne jaz / prevelikimi cunjami in si jih izmenjamo . Klaudia jaz sem na hiši parkrat na teden sigurno. Včeraj sem bila, ampak ti nisem rekla, ker sem morala delat - mojega ni bilo doma. Tako da sprehod bi bil super! Lepe fotke! Jasna najbližji tuš je pri meni Pandica sem ugotovila, da sem brez veze spraševala kako z na gradbišču. Moj je posebna kategorija - joka, cvili, hoče vse videt, le redko zadovoljen v vozičku...me pa zato manj radi vidijo na gradbišču, ker sva itak bolj za zgago. Ne vem, če mu kupim stajico, a bo sploh hotel biti noter? Pot a to oskarjevo neprenašanje hrane še ni za obisk pri zdravnici - alergologinji? Kaj pa pravi pediatrinja, je imela kake nasvete? Zoprno, če ti takole otrok nič ne prenaša dobro. Elian je čisto preč od sreče, da se zna premikat tudi naprej in neprestano raziskuje. Tako seveda najde vse, kar ni zanj. Igrače so čisto mimo, škatle pa zakon. Žal ima še raje plastične vrečke, tako da jih zdaj vse skrivam, da jih ne dobi. Je pa hb boljše volje in se večinoma smeji. Vreme v četrtek: pretežno jasno Čet 15.05 11º | 23º Jaz glasujem za čolnarno.
|