VANILI -> RE: Desetke007 part 3 (13.6.2008 23:11:40)
|
sem hotla napisat, da smo se spet prsmuknjeno obnašal v enem lokalu, naj nas pohvalim, smo šli peš v meitaju 3km daleč, pod dežniki in to vsi4! Teotek je užival, moj me je z marelo skos u rit špikal ampak sem mu pustila veselje, mu bom že pol vrnila.no in pridemo tja, kaj bomo. Živa, da kakav. Ko punca že odide, reče, da po kakavu bi pa še uno belo čokolado. Jaz, da pol ne bo mogla, naj raje kar zdaj vročo čokolado. Gremhitro zamenjat naročilo. Medtem teotek se pozibava v ritmih neke narodne kaj jaz vemturbo folk in tolče po zračnikih, skratka ma svoj žur. Prinese vročo čokolado s fuuuuuuuuuuuuul smetane. A čokolada je bila - rjava. Mami! To NI BELA čikolada! O šit. Ma teta ni mela bele čokolade, se hitro zmislim. Ampak kako veš? Zakaj ni bele? Jaz bi BELO!! Ok, bova mi2 to pojedla, pejt naroči belo. Prinese belo.No VIDIŠ, da majo belo??!!! ZAKAJ pa si rekla, da je nimajo?? O šit. Moj gobec. Ma tetica je bila malo zmedena, verjetno je zaljubljena . Zinem. Kako veš? V koga? Zakaj si zmeden, če si zaljubljen??? Milijon vprašanj. Ampak dejstvo, da sem požrla belo kavo, pa skor celo črno vročo in pol bele,ker je bila dobra samo do treh žličk. Matr .
|
|
|
|