|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče prsi
26.4.2008 8:39:25   
mama_milchy
pozdravljene,

da vas nekaj povprašam: mene ta teden kr nenehno bolijo prsi, proti večeru pa so na dotik trde in fajn boleče, to se mi ni nikoli do sedaj dogajalo. Res da intenzivno delava na user posted image  ampak ne vem...user posted image  sem imela 01/04 sedaj naj bi jo dobila drug teden, a sem morda user posted image  ali mislite, da je kaj drugega? Da naj grem do G, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče prsi
26.4.2008 8:45:41   
Blejka26
počakaj teden ali dva nato pa naredi test..ginekologinja ti nebi nič vedela povedat,ker se še ne vidi..itak ko narediš test in se naročiš pri G te takoj ne sprejme in te naroči šele čez teden ali dva,da se potem na UZ sploh kaj vidi..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2008 10:33:21   
_sanja_*
Mene so prsi bolele že pred izostankom. Kako je bilo pa v prvi nosečnosti? So te tudi bolele?

Kar se tiče testa in G, pa nima smisla ne eno ne drugo. Počakaj najprej na izostanek. Na pregled te še ne bo naročila.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2008 11:43:20   
diamantina
Upam, da pri tebi to ne naznanja M, jaz sem se že naučila, da me prsa zelo zelo bolijo in so trde kak teden dni pred M (včasih tudi tako, da si jih moram zjutraj kar držat z rokami, ker me tako bolijo), tako da ponavadi že takrat vem, da nama ni uspelo. No ja, privarčujem vsaj na testih, ker jih ne kupim. Tako je tudi ta mesec, tako da že vem, koliko je ura. user posted image

Držim pesti, da je pri tebi to znakec, ker kolikor berem, ima tu in tam katera enako kot ti, pa e potem srečka user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2008 13:32:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

počakaj teden ali dva nato pa naredi test..ginekologinja ti nebi nič vedela povedat,ker se še ne vidi..itak ko narediš test in se naročiš pri G te takoj ne sprejme in te naroči šele čez teden ali dva,da se potem na UZ sploh kaj vidi..

Se strinjam z Blejko.

Drugače pa so boleče prsi lahko znak za prihajojočo M, lahko pa za nosečnost. Upam, da je pri tebo to drugo. Sicer sem pa sama imela en mesec predno sem zanosila pred M res zelo boleče prsi (to se mi je takrat zgodilo prvič), pa je M prišla točno. Drugi mesec sem imela enake simptome, pa sem bila noseča. user posted image

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2008 14:20:16   
tinkatonka
Jaz imam občutljive prsi pred vsako M, par dni pred njo in imela sem občutljive prsi tudi takrat, ko sem zanosila. 

Upam da si tudi ti noseča, ampak dokler ti M ne zaostaja žal ne moreš vedt. ti pa srčno želim, da ugledaš user posted image !

Lp tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2008 16:29:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Upam, da pri tebi to ne naznanja M, jaz sem se že naučila, da me prsa zelo zelo bolijo in so trde kak teden dni pred M (včasih tudi tako, da si jih moram zjutraj kar držat z rokami, ker me tako bolijo), tako da ponavadi že takrat vem, da nama ni uspelo. No ja, privarčujem vsaj na testih, ker jih ne kupim. Tako je tudi ta mesec, tako da že vem, koliko je ura. user posted image

Držim pesti, da je pri tebi to znakec, ker kolikor berem, ima tu in tam katera enako kot ti, pa e potem srečka user posted image user posted image

se podpišem pod to, pri meni je enako....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2008 21:08:37   
mama_milchy
pri prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov, razen da mi je M zaostaja; tudi med samo nosečnostjo ni bilo nobene slabosti; prsa me pa pred prihodom M niso nikoli bolela; jooooj, samo da pride ta dan, ko naj bi jo dobila da vidim kaj je in kaj ni....ker user posted image  pa si želim in upam, da sem user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2008 22:51:15   
Lyla
Če pa ponavadi nimaš teh problemou lahko da zdaj pomeni da si user posted image .
Tudi mene so bolele ko sem bila prvič user posted image . Spomnim se da je bil to prvi znak še pred izostankom user posted image .

Upam da to pomeni lepe novice še posebno ker si tako želiš

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2008 8:47:19   
JanaB
Mene bolijo prsa vsak mesec pred M, odkar ne jem KT. Prej sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja user posted image  Kaj bo šele, ko začnemo delati na bebici user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2008 19:15:15   
mama_milchy
včeraj je prišla user posted image ; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2008 8:37:23   
JanaB
mama_milchy držim pesti, da je drugi mesec ne bo

Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2008 8:47:51   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu JanaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.4.2008 17:44:10   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

včeraj je prišla user posted image ; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2008 18:57:27   
mama_milchy
ma punce, v nedeljo je bilo nekaj kot user posted image  in sem mislila da je prišla, včeraj le nek rjav izcedek in danes ni več čisto nič; ma kaj naj bi to pomenilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to se mi ni še zgodilo......

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2008 19:17:20   
spps

ma punce, v nedeljo je bilo nekaj kot user posted image  in sem mislila da je prišla, včeraj le nek rjav izcedek in danes ni več čisto nič; ma kaj naj bi to pomenilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to se mi ni še zgodilo......
a  v nedeljo si imela svežo kri?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 16
29.4.2008 19:37:55   
mama_milchy
kaj pa vem, tako kot da bi bila M, oziroma recimo temu krvav izcedek....zakajuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.4.2008 19:45:17   
spps

kaj pa vem, tako kot da bi bila M, oziroma recimo temu krvav izcedek....zakajuser posted image
nekatere imajo bolj roza izcedek v začetku nosečnosti.a kak test si naredila?

mogoče je šlo za vgnezdvitveno krvavitev...ne vem... kdaj pa je datum,ko naj bi M prišla oz. ne prišla?

< Sporočilo je popravil spps -- 29.4.2008 19:49:49 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 18
30.4.2008 9:33:05   
aqua77
mogoče vgnezditvena? user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.5.2008 8:00:08   
mama_milchy
punce, zdaj pa sem čisto žalostna user posted image ; marca sem imela M 4/3, pol aprilska je prišla 1/4, zdaj bi po izračunih naj prišla 28/4-29/4 ampak vsega skupaj je bilo tista krvavitev od nedelje in to je to. Danes zjutraj sem naredila test clearblue in mi je po eni munitki pokazal -, po 5minutkah pa je kazal + in ta + drži še sedaj po 45minutah in zdaj ne vem a sem user posted image  al se je hormonom kej zmešalo al kaj se dogaja.  So prazniki in moj G dela šele naslednji teden user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.5.2008 9:09:25   
rija

na evo.....najprej se zakurblate, pa tu vam ploskajo da ste mogoče noseče....te pa je razočaranje toliko večje....

počakata, počakat, potrpežljivost.....user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 21
1.5.2008 11:58:58   
Rakica_80
Še dvanajst dni je do mojeuser posted image , mene pa prsi bolijo in ful napete imam.......to se  mi je ponavadi dogajalo en teden pred user posted image .........res da je za mano HSG in po tem par user posted image user posted image ........si močno želim da bi bilauser posted image ........ne razmišljam prav preveč, kot ponavadi, ampak kaj čmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam pa zapacane jajcevode, tako so ugotovili in zato se ne veselim preveč-pustimo se presenetit.
Test pa bom delala, v slučaju če mi user posted image  bo zamujalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.5.2008 12:00:44   
Rakica_80
....še to.....zbolela sem in spodnji del trebuha je občutljiv kot preduser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.5.2008 15:01:20   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: rija

na evo.....najprej se zakurblate, pa tu vam ploskajo da ste mogoče noseče....te pa je razočaranje toliko večje....

počakata, počakat, potrpežljivost.....user posted image

user posted image  maš prav rija!

P.P.Njegoš

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.5.2008 11:23:29   
dbo
ojla,
tud jaz sem imela ponavadi pred M boleče prsi, tudi teden prej.
sedaj me pa bolijo vsaj 3 tedne. ker sem imela redne cikle, pa želiva si otroka sva veselo delala na tem. zadnja M je bila 12.4., 10.5. bi morala biti nova, pa je še do danes ni. nekaj me špika spodaj, na CB sem pa videla rahlo črtico (še vedno nisem zih, če ni bil privid).
sploh ne vem, a psihiram al kva....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!