LuNa73 -> ljubezenska obleka (25.4.2008 22:39:45)
|
Ženska se nenajavljena pojavi na vratih sinove hiše. > > > > Potrka na vrata in takoj vstopi. Bila je šokirana, ko je videla svojo snaho > > ležati na kavču čisto nago. > > V ozadju je igrala nežna glasba, sobo je napolnjeval vonj parfuma. > > >Kaj vendar počneš?<, jo je vprašala. > > >Čakam na Janeza, da pride domov iz službe<, je odgovorila snaha. > > "Saj si vendar gola!" je vzkliknila tašča. > > "To je moja ljubezenska obleka." razloži snaha. > > "Ljubezenska obleka? Saj si čisto gola!" > > "Janez rad vidi, da nosim to obleko." ji razloži. > > "Vsakokrat, ko me vidi v tej obleki, postane romantičen in me ure in ure ne > > pusti na miru." > > Tašča odide. Ko je prišla domov, se je slekla, se naškropila z najboljšim > > parfumom, zatemnila luč, zavrtela romantično glasbo in se ulegla na kavč ter > > čakala, da pride domov njen mož. > > Končno je njen mož le prišel domov. Vstopi in jo vidi, kako izzivalno leži > > na kavču. > > "Kaj pa je zdaj to?", vpraša. > > "To je moja ljubezenska obleka", zašepeta zapeljivo. > > "Potrebna bo likanja!", ji odgovori. "Kaj je za večerjo?"
|
|
|
|